fbpx

Dobrojazz – Festivalul Internaţional de Etno-Jazz de la Tulcea.

Fundaţia Culturală ParteR din Bucureşti, în parteneriat cu Primăria Municipiului Tulcea, vă invită la prima ediție Dobrojazz – Festival Internaţional de Jazz, care va avea loc în perioada 6-8 iunie 2014 la Tulcea.

Etno-jazzul cucereşte scena Teatrului Jean Bart din Tulcea prin acordurile unora dintre cele mai semnificative nume din universul muzical cunoscut drept jazz în România, Ucraina, Rusia, Bulgaria, Moldova – totul cu accente pe folclor prelucrat, care se hrăneşte din aceste teritorii.

Vineri, Călin Grigoriu vine cu chitara şi cu prietenii din grup şi dau împreună startul festivalului. În aceeaşi seară, din Rusia ne vizitează Moscow Art Duo. Vadim Neselovskyi răspunde invitaţiei şi vine din Ucraina să ne încânte cu soloul său de pian.

Sâmbătă, cine se trezeşte de dimineaţă şi ajunge la Art Cafe “La Scena” ia parte la întâlnirea cu Florian Lungu, la “Unora le place Jazzul”. Spre seară, asistăm la un recital Mircea Tiberian Group, care o invită pe Nadia Trohin să completeze această formulă unanim apreciată. Seara este încheiată de cei trei jazzmeni din Bodurov Trio, din Bulgaria.

Duminica o începem cu Jazz Side Stories, cu Virgil Mihaiu, la Art Cafe”La Scena”. În ultimul amurg al festivalului, Maria Răducanu urcă pe scenă alături de germanul Niko Meinhold, fiind urmaţi de Trigon, din Republica Moldova.

Iubitorii de jazz se vor bucura de mai mult decât muzică: în decursul celor trei zile de festival vor avea loc ateliere, sesiuni de autografe la Casa Avramide, o conferinţă şi o lansare de volum.

BILETELE POT FI CUMPĂRATE ÎN REŢEAUA BILETE.RO, DE LA CASIERIA TEATRULUI JEAN BART (TULCEA), ART CAFÉ CASA AVRAMIDE (TULCEA) ŞI DIN CLUB “LA SCENĂ” (BUCUREŞTI).

PREŢUL UNUI BILET PENTRU O ZI ESTE DE 50 RON, IAR ABONAMENTUL PENTRU CELE 3 ZILE DE FESTIVAL COSTĂ 120 RON. 

Detalii suplimentare privind artiștii și programul festivalului sunt disponibile pe www.dobrojazz.ro şi pe https://www.facebook.com/dobrojazz.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0