fbpx

EA GAMES – design.joc.design

Amenajarea birourilor gigantului creator și distribuitor de jocuri pe calculator EA Games, desfășurată pe 10 etaje în clădirea AFI Park, poate fi lejer încadrată în „the next level” al designului de birouri. Fiecare spațiu de lucru, de întâlnire ori de relaxare a fost personalizat pornind de la o tematică inspirată de jocurile companiei, recrearea universului acestora fiind o adevărată provocare.

De la camera cu aer burghez a jocului de pocker și al său candelabru construit din cărți de joc, la zonele hi-tech inspirate din jocurile SF, ori sala de întâlniri care te teleportează direct pe stadionul de fotbal, grație mochetei gazon și a corpurilor de iluminat sub formă de mingi și până la anvelopele care invadează spațiile inspirate de jocurile cu mașini ori accesorizarea industrială cu iz de submarin – spațiul a fost minuțios construit cu ajutorul unei abundențe a detaliilor.

În acest fel, apartenența la brand este dusă la un nou nivel, intenția fiind ca spațiul de lucru să trezească și să potențeze ima­ginația „copilului” din fiecare dintre noi. Amenajarea a prilejuit și realizarea de către AMA Design a celor mai multe piese custom made create pentru un proiect și ne referim la mobilier, lămpi deosebite printate 3D sau cu design unicat, combinații originale de materiale și texturi, efecte vizuale diverse.

Tuturor acestor provocări li s-a adăugat factorul timp – opt etaje au fost amenajate în șase luni, iar extinderea în alte două etaje s-a făcut în aproape o lună și jumătate. Proiectul a devenit o călătorie impresionantă în universul jocurilor pe calculator, grație coloritului, a punerii în scenă și a transpunerii în realitate a virtualului.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0