fbpx

Editia de vara a Scolii 1001case de arhitectura si design interior s-a incheiat in cadru festiv

Ieri, 29 iunie, la restaurantul – concept Makondo a avut loc festivitatea de inchidere a Scolii de arhitectura si design interior (editia de vara) organizata de1001case.ro, cel mai important portal din domeniul amenajarilor si constructiilor. Cu aceasta ocazie, a fost anuntata urmatoarea editie, care va avea loc in toamna 2009, intre 6 si 22 octombrie, pe parcursul a 6 sesiuni.

Toti cursantii editiei de vara a Scolii 1001case au primit diplome de participare semnate de Arh Anda Stefan, DSBA si cate un premiu din partea organizatorilor: card de fidelitate Makondo.

In cadrul acestei intalniri festive, Liliana Munteanu, Vice – Presedinte Forum Invest le-a vorbit arhitectilor si designerilor juniori despre “Adopta un spatiu public”, primul proiect privat de responsabilizare pentru amenajarea coerenta a spatiului public urban din Romania.

Cele 8 intalniri ale editiei de vara a Scolii 1001case de arhitectura si design interior s-au desfasurat in cadrul celei mai noi expozitii a arhitectului Dorin Stefan “Reviziteaza Bucurestiul: extrudari arhitecturale si colaterale”.

Invitatii speciali ai programului au fost Arh Anda Stefan, DSBA, Arh Mario Kuibus, re-act now studio, Arh Eliza Yokina, SYAA, Arh Adrian Soare, SYAA Arh Liviu Zagan, PZP, Arh Adrian Cancer, Square One si Arh Robert Marin, Square One.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0