fbpx

Electrolux Design Lab 2011

Electrolux Design Lab 2011 invită studenţii şi absolvenţii de design industrial să concureze pentru un stagiu de practică plătit, de şase luni şi un premiu în bani, înscriind idei care valorizează mobilitatea inteligentă a electrocasnicelor. Brief-ul caută, în principal, concepte care iau în considerare modul în care oamenii prepară hrană, curăţă şi spală vasele, atât în interiorul casei, cât şi în afara ei.

Deoarece mobilitatea este atributul esenţial al societăţii de astăzi, Electrolux Design Lab 2011 invită participanţii să creeze electrocasnice uşor de folosit, inovative, care vor permite consumatorilor să-şi controleze cât mai bine timpul. Conceptele de electrocasnice propuse trebuie să reflecte grija pentru mediu, facilitarea utilizării şi simţul estetic, toate specifice designului scandinav.

Opt finalişti vor fi invitaţi să participe la finala din toamna anului 2011, care va avea loc într-un oraş european ce urmează a fi anunţat, pentru a-şi prezenta individual conceptul în faţa unui juriu de experţi în design.

Premiul I constă într-un stagiu plătit, de şase luni, la un centru Electrolux de design şi suma de 5000 de euro. Premiul al doilea va aduce câştigătorului 3000 de euro, iar cel de-al treilea premiu îl va răsplăti cu 2000 euro. Conform regulamentului concursului, participanţii nu trebuie să lucreze în domeniu pentru a beneficia de stagiu, dacă vor câştiga marele premiu, iar premiul în bani nu se acordă separat de realizarea stagiului.

Lucrările trebuie trimise până duminică, 1 mai 2011, ora 23:59, pe site-ul Electrolux Design Lab (www.electrolux.com/designlab).

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0