fbpx

ELEGANT – noua platformă universală pentru ferestre fără egal

Inovația Deceuninck concentrată în platforma de profile ELEGANT reușește să atragă atenția întregului public. Performanța fără egal în gama de 76 mm, conceptele tehnologice unice iCOR, ThermoFibra, Forthex, design-ul cubist, versatilitatea și modularitatea geometrică trezesc entuziasmul atât al arhitecților, producătorilor de ferestre, cât și al clienților finali.

iCOR

Deceuninck introduce din 2020, în premieră mondială, primul nucleu modular iCOR, ce poate fi folosit pentru combinarea unei game largi de profile diferite de ramă și cercevea. Doriți o imagine clasică, elegantă sau minimalistă? Indiferent de imagine și de tipul de deschidere, spre interior sau exterior, de poziția ferestrei față de fațadă, de profile armate cu fibră de sticlă sau cu termoizolație din spumă rigidă, pentru o renovare sau o clădire nouă, iCOR permite combinarea profilelor pentru obținerea ansamblului ferestrei dorit. Imaginați-vă că la un moment dat, într-un proiect de renovare, doriți să schimbați imaginea, înlocuind doar cercevelele, cu un alt tip de profil.

ThermoFibra

Utilizarea fibrei de sticlă nu este o noutate în domeniul profilelor din PVC. Inovația Deceuninck introduce utilizarea fibrei de sticlă în armarea longitudinală a profilelor, ca o ranforsare continuă, crescând considerabil proprietățile mecanice ale profilelor. În anumite limite, utilizarea profilelor cu ThermoFibra elimină armăturile metalice. Combinat cu profilele  termoizolante rigide Forthex, fereastra capătă o rezistență sporită.

Forthex

Profilele din spumă rigidă Forthex, în carcasă metalică, combină proprietățile termoizolante și creșterea rezistenței ferestrei. Practic, Forthex schimbă paradigma izolării suplimentare a profilelor. Beneficiind te toate caracteristicile unice ale sistemului ELEGANT, pot fi realizate ferestre și pentru case pasive.

Design cubist

Platforma ELEGANT oferă mai multe variante de combinație ramă + cercevea. În particular, selecția de profile ELEGANT Abstract, semi-coplanare, aduc imaginea ferestrei în zona ferestrelor din aluminiu: unghiuri drepte, imagine minimalistă și compactă, fețele ramei și cercevelei în același plan (la exteriorul ferestrei).

Spanish villa_Elegant ThermoFibra Infinity 76 X_grey aluminium

Modularitate

Versatilitatea platformei ELEGANT are atu-uri incontestabile în alegerea imaginii ferestrelor. În același timp, oferă avantaje în procesul de producție. Economia de timp, flexibilitatea în procesul de realizare a ferestrelor, complexitatea redusă prin optimizare și minimalizarea inventarului de profile, poziționează platforma ELEGANT în topul preferințelor producătorilor de tâmplărie din PVC.

Gama de profile

„ELEGANT înseamnă o schimbare de percepție asupra PVC-ului”, accentuează Peter Degrande, expertul Deceuninck în dezvoltarea noilor produse – „Noua logică modulară ne permite ca prin standardizarea producției, să ușurăm realizarea de ferestre”. Acest lucru permite arhitecților să se concentreze asupra impactului detaliilor ferestrelor în ansamblul proiectului, având un control precis asupra imaginii acestora, fără nici o restricție tehnologică sau de producție. Variantele de ramă de 76, 84 sau 115 mm dau tonul imaginii ferestrelor, subliniind ancadramentul sau subordonându-l conceptului, în combinație cu oricare din profilele de cercevea ELEGANT: Infinity, Thermofibra Infinity, Abstract, Origin sau Grando (disponibil din primăvara 2021). Seria de profile ELEGANT, premiată atât pentru inovația tehnologică, cât și pentru registrul bogat al imaginii, poziționează ferestrele din punct de vedere arhitectural ca elemente de forță al designului unei case.

Sumarium

O succintă trecere în revistă a principalelor caracteristici ale platformei ELEGANT, ne ajută să tragem o concluzie ușor de demonstrat. Profilul ELEGANT, cu un Uf de până la 0.93 W/mpK în varianta standard (Uf până la 0.88 W/mpK în varianta cu Forthex) este cel mai performant profil de pe piață, în categoria < 82mm. Datorită înălțimii reduse a ansamblului ramă – cercevea, de la 112 mm, împreună cu distanța redusă de acoperire a panoului de sticlă de la 7 mm, oferă o suprafață vitrată maximală.

* * *

Deceuninck Group

Elegant-+-Stampila-Deceuninck-100%-Recycelbar-30x30cmPotențialul revoluționar de imagine, performanță și producție al platformei ELEGANT este rezultatul activității Deceuninck Group – Belgia, fiind unul din principalii actori pe scena producției de profile din PVC pentru ferestre și uși, clasat în top 3 mondial. Compania a fost înființată în 1937 în Belgia și s-a extins rapid datorită calității produselor și al serviciilor oferite, astăzi fiind activă în peste 91 de țări, printre care se numără și România.

Experiența și expertiza cumulate în cei 80 de ani de activitate a consacrat identitatea Deceuninck, ca „The Blue Force”. Este vorba de o prezență puternică în domeniul producției de sisteme de profile PVC pentru ferestre și uși cu geam termoizolant, consolidată prin produse și servicii de cea mai înaltă calitate. Deceuninck este o entitate complexă, ce nu se rezumă doar la procesul de producție, ci desfășoară și o activitate continuă de cercetare și dezvoltare. Astfel, „Forța albastră” fabrică încă din 2004 produse 100% reciclabile (fără plumb), ocupând o poziție fruntașă în dezvoltarea de produse după un nou standard ecologic.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0