fbpx

Emoţie, performanţă şi sustenabilitate Made in RO. Saint-Gobain prezintă sticlă COOL-LITE® KN 148 II RAPSODIA

COOL-LITE® KN 148 II Rapsodia, noul tip de sticlă marca Saint-Gobain, produsă în întregime în România, este inspirată de marea varietate a peisajului arhitectural local şi de emoţiile puternice care definesc spiritul românesc. Asemenea tipului de compoziţie muzicală al cărei nume îl împrumută, ea combină virtuozitatea şi experienţa cu o expresivitate deosebită, care îndeamnă arhitecţii să îşi dea frâu liber creativităţii.

Noul produs este obţinut prin aplicarea unui strat de argint pe sticla PLANICLEAR®, folosind tehnologii avansate. Cu o adaptabilitate estetică ridicată, el se distinge printr-o nuanţă ivorie, surprinzătoare şi, în acelaşi timp, sofisticată. Creativitatea și performanța corespund în totalitate tendințelor actuale din domeniul sticlei. Aceste caracteristici fac din COOL-LITE® KN 148 II Rapsodia soluţia ideală pentru clădiri cu o personalitate puternică, dar perfect integrate în peisajul urban modern.

Low angle shot of modern glass buildings and green with clear sky background. Vertical format .

La interior, sticla creează un mediu plăcut, menţinând un grad ridicat de confort vizual graţie reflexiei scăzute, ce garantează o redare fidelă a culorilor din exterior. Mai mult, COOL-LITE® KN 148 II Rapsodia asigură o temperatură plăcută în cadrul încăperilor, prin reducerea considerabilă a supraîncălzirii pe timp de vară şi pierderi scăzute de energie pe timp de iarnă. La acestea se adaugă şi un grad sporit de siguranță, sticla fiind utilizată în varianta securizată sau laminată.

Interior of a modern hotel lounge cafe bar restaurant

Astfel, noul produs se înscrie în seria eforturilor constante ale Saint-Gobain de a îmbunătăţi calitatea vieţii la nivel global. Sub deviza „Making the world a better home”, compania şi-a luat angajamentul de a contribui la crearea unui viitor sustenabil prin oferirea de soluţii eficiente, fără niciun compromis în ceea ce priveşte calităţile estetice.

Mai multe despre noua sticlă COOL-LITE® KN 148 II RAPSODIA descoperiți aici.

KN RAPSODIA portrait

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0