fbpx

Expoconferinţa Internaţională de Arhitectură INGLASS 2013

Ordinul Arhitecţilor din România şi ABplus Events organizează pe 5 martie la Bucureşti cea de-a treia ediţie a Conferinţei Internaţionale de Arhitectură INGLASS, eveniment susţinut de Igloo Media în calitate de partener media principal.

Expoconferinţa Internaţională de Arhitectură INGLASS 2013

INGLASS este primul eveniment din 2013 dedicat arhitecturii, care prezintă cele mai originale şi inedite proiecte din ultimul an, premiate la concursurile internaţionale de arhitectură pentru modul în care au pus în valoare sticla, împreună cu tehnologiile şi sistemele utilizate în realizarea lor.

Peste 300 de arhitecţi, ingineri proiectanţi de structuri şi companii vor participa la INGLASS 2013.

Din program:

Prima casă realizată integral din sticlă va fi prezentată de către arhitectul italian Carlo Santambrogio, autorul proiectului SIMPLICITY | Living the Dream: Simplicity, 13:00–13:20.

Marele Câştigător al Festivalului Internaţional de Arhitectură de la Barcelona din 2012, Clădirea anului 2012 – Gardens by the Bay din Singapore va fi prezentată de către arhitectul Matthew Potter, director în cadrul biroului Wilkinson Eyre Architects din Londra | Cooled Conservatories, Gardens by the Bay, 14:50–15:10.

Cel mai mare Centru de Conferinţe din lume, proiect semnat de Prof. Wolf D. Prix de la COOP HIMMELB(L)AU, va fi prezentat în sesiunea finală a evenimentului. Centrul Internaţional de Conferinţe din Dalian, China, a doborât recent recordul Guinness Book pentru cel mai mare acoperiş din lume. Printre proiectele prezentate de profesorul Prix la INGLASS se mai numără BMW World din Munchen, un proiect care a revoluţionat arhitectura sticlei din ultimul deceniu şi Busan Cinema Center.

Expoconferinţa Internaţională de Arhitectură INGLASS 2013

Profesorul Wolf D. Prix este invitatul special INGLASS 2013 şi va susţine la Bucureşti, pe 5 martie, o prezentare despre viitorul arhitecturii | Don’t Worry, in Two Days Tomorrow Will Be Yesterday, 15:40–16:20.

The Missing Link… | Speaker: arh. Şerban ŢIGĂNAŞ, Preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România

Structural Glass – Innovations in Materials and Structures | Speaker: Dipl.-Ing. Sebastian SCHULA, Darmstadt University of Technology

Pavilionul Brâncuşi din Craiova | Speaker: Prof. dr. arh. Dorin ŞTEFAN, D.S.B.A.

Sky Tower Bucharest | Speaker: arh. Mihai Eftenie, Baumarc Proiect

Delft Glass Design Innovations | Speaker: Prof. dr. Mick EEKHOUT, Delft University of Technology

Glass Passage | Speaker: arh. Marius CĂLIN, ZIP & BDX Studio

Always Thinking of the Next Step | Speaker: Viorica BUICĂ, Redactor-şef, Revista Igloo

INGLASS este al VIII-lea eveniment din seria Expoconferinţelor Internaţionale de Arhitectură iniţiate în 2010 de ABplus Events şi Ordinul Arhitecţilor din România. INGLASS primul eveniment din 2013, fiind urmat de Expoconferinţa de Arhitectură GIS (ediţia a treia, 27-28 mai) şi Expoconferinţa de Arhitectură RIFF (ediţia a patra, 11-12 noiembrie).

Expoconferinţa Internaţională de Arhitectură INGLASS 2013

ABplus Events şi partenerii de eveniment vă invită pe 5 martie la Conferinţa Internaţională de Arhitectură INGLASS 2013. Partener Oficial: Saint-Gobain Glass Romania. Partener Principal: Guardian Glass. Travel

partner: Automobile Bavaria. Partener media principal: Igloo. Partener de comunicare online: Spaţiul Construit.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0