fbpx

Expoziția ART MY WORDS se deschide pe 6 octombrie la Cărturești Verona

După un laborator intens de creație, în care 15 artiști emergenți din capitală au colaborat cu 5 autori contemporani în realizarea unor lucrări video inedite, expoziția ART MY WORDS este gata să iasă la lumină. Vernisajul se va desfășura vineri, 6 octombrie, începând cu ora 19:30, în incinta Carturești Verona. La eveniment vor participa alaturi de artiști și doi dintre autorii implicați în proiect, Veronica D. Niculescu și Robert Prosser, care va susține și un performance pe baza fragmentului propus pentru proiect din romanul „Phantome”.

Vino vineri, 6 octombrie, la Cărturești să descoperi 5 lucrări video care reconfigurează limbajul clasic al imaginii dinamice în diferite stilistici și îmbină limbajul cinematografic cu animația, inserturi grafice, construcții 3D în VR, sau decupaje fotografice.

Artiștii care semnează lucrările prezentate sunt:

Alexandra Ivanciu, Andra Tarara și Andreea Vlăduț, pornind de la un fragment din romanul Viața amoroasă de Zeruya Shalev (Israel)

Andrei Goran, Cristian Drăgan și Sabina Popescu, pornind de la un fragment din Omul din cerc de Matei Vișniec

Diana Lemnaru, Oana Vasile și Vali Chincișan, pornind de la un fragment din romanul Spre văi de jad și sălbăție de Veronica D. Niculescu

Adelina Gavrilă, Andreea Dobre și Daniel Florea, pornind de la un fragment din romanul Puritate de Jonathan Franzen (SUA)

Ana Gemescu,  Marina Albu și Ștefan Morozan, pornind de la un fragment din romanul Phantome de Robert Prosser (Austria)

Expoziția care leagă cele 5 lucrări video concepute în cadrul proiectului va fi itinerată în intervalul 6 octombrie – 10 noiembrie în 4 librării din rețeaua Cărturești din capitală.

PROGRAM EXPOZIȚII

6-20 OCT | Cărturești Verona, Arthur Verona 13-15
21-26 OCT | Cărtureşti Park Lake, Liviu Rebreanu 4
27- 31 OCT | Cărtureşti Mega Mall, Pierre de Coubertin 3-5
1-10 NOV | Cărturești Carusel, Lipscani 55

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0