fbpx

Expoziţia „Tabăra de fotografie de la Posmuş”

Miercuri, 8 decembrie, la Institutul Francez a avut loc vernisajul expoziţiei Tabăra de fotografie de la Posmuş, eveniment în cadrul căruia a fost lansat şi numărul cinci al revistei de fotografie Punctum.

Expoziţia

Asociaţia Punctum, susţinută de asociaţia Tăşuleasa Social, a organizat în perioada 18-24 octombrie o tabără gratuită de fotografie în satul Posmuş, din judeţul Bistriţa-Năsăud, la care au participat zece tineri din toată ţara. Tinerii au fost instruiţi de fotografii Cosmin Bumbuţ şi Voicu Bojan.

Expoziţia realizată cu sprijinul Institutului Francez din Bucureşti, care va fi deschisă publicului până pe 16 ianuarie 2011 cuprinde o mare parte din fotografiile realizate de cei zece tineri.

Expoziţia

Această tabără de fotografie a fost un experiment“, a declarat fotograful Cosmin Bumbuţ. „Am ales, pe baza portofoliilor primite, zece tineri talentaţi, foarte diferiţi în ceea ce priveşte felul în care abordează fotografia. I-am încurajat pe toţi să îşi aleagă un proiect potrivit stilului lor şi, pe parcursul taberei, să îl dezvolte. Iar rezultatele au fost surprinzătoare pentru fiecare dintre noi“.

Expoziţia

Pentru mai multe detalii legate de expoziţie şi de revista Punctum accesaţi www.punctum.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0