fbpx

Expoziția Tomagraph | Ana Toma, la Diptych Art Space

Diptych Art Space găzduiește între 7 iulie și 18 august 2022 expoziția TOMAGRAPH, curatoriată de Lina Țărmure.

Gândite inițial pentru copertele volumelor de poezie publicate în mare parte la Casa de Editură Max Blecher, instalațiile Anei Toma pot fi percepute ca un tip de cronică de carte tridimensională. Evenimentul de deschidere va avea loc în data de 7 iulie, începând cu ora 19, pe strada Plantelor 58 (sector 2, București). În cadrul vernisajului va avea loc un performance susținut de Claudiu Komartin (spoken word) și Radu Zăgrean (percuție).

 

În compoziția spațiului expozițional se vor regăsi o selecție din volume de poezie apărute la Casa de Editură Max Blecher.

 

După vernisaj, expoziția poate fi vizitată cu o programare printr-un mesaj privat pe Facebook, Instagram (@diptych.artspace / @tomagraph) sau printr-un mesaj pe WhatsApp la unul din numerele de telefon: +40 755 637 266 / +40 729 815 899. Mai multe detalii despre evenimentul de deschidere (și cele ce vor urma) pot fi găsite pe pagina evenimentului „TOMAGRAPH | vernisaj” (https://fb.me/e/4Ypohb3GF).

 

 

_________

 

 

Ana Toma | TOMAGRAPH este artist vizual și editor cu preocupări în zona graficii, a instalației, a fotografiei și a scenografiei evenimențiale. Din 2008, se implică în desfășurarea unor evenimente cu profil cultural din București și din țară. În prezent se ocupă de imaginea, promovarea și organizarea Clubului de lectură Institutul Blecher și ale Casei de Editură Max Blecher, pe care le-a înființat în 2009, respectiv 2010, alături de scriitorul Claudiu Komartin și de scenografia spectacolelor marca Toma&Toma. Semnează conceptul grafic pentru cele 255 de afișe ale Clubului de lectură Institutul Blecher (București), pentru cărțile apărute în cadrul Casei de Editură Max Blecher (peste 90 de titluri) și pentru revista „Poesis internațional” (din 2014 până în prezent).

 

TOMAGRAPH continuă seria de expoziții personale omonime de la Muzeul de Artă Comparată din Sângeorz-Băi (15.06.2018 – 10.08.2018 | curator: Maxim Dumitraș) și de la Fundația TRIADE din Timișoara (12.12.2017 – 25.02.2018).

 

________________________

 

Parteneri: Crama Jelna, Casa de Editură Max Blecher, Les Aubergines, O Mie de Semne, ZRM Music.

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0