fbpx

Expoziția Un-hidden Romanian Culture în București și Brașov

Cu ocazia Zilei Culturii Naționale poți vizita expoziția Un-hidden Romanian Culture în București și Brașov

Pe 15 Ianuarie 2020 aniversăm Ziua Culturii Naționale. Cu această ocazie te invităm să participi activ la unul dintre cele două evenimente organizate concomitent în București la Galeria Imbold și în Brașov la Visssual. Prin intermediul unui mix divers de activități culturale vei putea descoperi expoziții, live-painting, dj sets și cursuri de linogravură și stencils. Toate cu acces gratuit.

Eveniment Un-hidden Romanian Culture în Brașov

Centrul cultural Visssual, str. Fabricii, în parteneriat cu Asociația Amural

15 Ianuarie 2020 / 18:00–23:00

  • expoziție Un-hidden Romanian Culture: planșe și hărți care prezintă lucrări de street art din spațiul public brașovean și național, cartea Un-hidden Street Art in Romania. ??
  • live act MoBra

Program
18:00 – 23:00 Un-hidden Romanian Culture – expoziție
19:00 – 21:00 MoBra (Moduler + Brad) – live act

RSVP: fb event

Eveniment Un-hidden Romanian Culture în București
Galeria Imbold, str. Polonă 40, în parteneriat cu Acuarela
15 Ianuarie 2020 / 18:00–23:00

  • expoziție Un-hidden Romanian Culture:

video proiecții: filme making-of lucrări artistice independente din spațiul public, documentate de feeder.ro în perioada 2014 – 2019

lucrări originale de Maria Bălan, Pisica Pătrată, Irina Mocanu, John Dot S, Livi Po, Robert Obert, Skinny Bunny, expuse în cadrul Romanian Design Week 2019, sub forma expoziției multidisciplinare Un-hidden Romania.

planșe și hărți care prezintă lucrări de street art din spațiul public românesc

  • 1 curs de linogravură cu Maria Bălan
  • 1 curs de stencils cu John Dot S
  • 1 live painting session Robert Obert
  • dj sets Dragutesku and Deez

Program
17:00 – 00:00 Un-hidden Romanian Culture – expoziție
17:00 – 19:00 Maria Bălan curs de linogravură – înscrieri gratuite la feeder@feeder.ro, în limita a 10 locuri. Termen limită de înscriere 13 Ianuarie.
18:00 – 20:00 Robert Obert (live painting) & Dragutesku (dj set)
19:00 – 21:00 John Dot S curs de stencils – înscrieri gratuite la feeder@feeder.ro, în limita a 10 locuri. Termen limită de înscriere 13 Ianuarie.
20:00 – 23:00 Deez b2b Dragutesku

RSVP: fb event

Un-hidden Romanian Culture este un proiect cultural realizat cu sprijinul Ministerului Culturii, produs de echipa Save or Cancel, compusă din Cristina Popa (random) și Andrei Racovițan (ubic), și distribuit prin feeder.ro.

Parteneri: Acuarela, Galeria Imbold, Centrul cultural Visssual, Amural, Zeppelin

Vizitează pagina programului cultural multianual Un-hidden Romania pentru a descoperi activitățile și proiectele precedente, actuale și viitoare.

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană. Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de regenerare urbană prin proiecte culturale, editoriale, de arhitectură, sau design.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0