fbpx

Expoziția „Wood&Wool“ în cadrul Vienna Design Week 2014

Romanian Design Week și Institutul Cultural Român de la Viena prezintă expoziția „Wood&Wool” în cadrul Vienna Design Week 2014. Expoziţia va avea loc la sediul ICR Viena, în perioada 26 septembrie – 5 octombrie și va cuprinde lucrările a 25 de designeri români. Conceptul expoziției și designul sunt semnate de arhitectul Attila Kim şi de curatorul Ioana Leca.

Expoziția „Wood&Wool“ în cadrul Vienna Design Week 2014

Expoziția „Wood&Wool“ țese o poveste despre materialele tradiționale în designul românesc contemporan, pornind de la interesul tinerilor designeri români pentru meșteșugurile tradiționale și de la alegerea deliberată a materialelor naturale pentru creațiile lor. Expoziția include și o secțiune specială dedicată obiectelor din ceramică și porțelan.

Designerii care vor fi prezenți în cadrul expoziției sunt: Alina Constantin, Adina Marin, Alexandra Constantinescu, Ana Botezatu & Tina Nodes, Arhidot Design, Atelier Brut, Bogdan Ciocodeica & Diana Roșu, Carla Szabo, Doru Dumitrescu, Dragoș Motica, Eliza Yokina – SYAA, Form&Function, Grigore Mitrea, Klara Veer, Lidia Puică, LOCAL, Mădălina Teler, Mihai Stamati, Monotremu, Oana Coarfă–Cabinet, Prototip, Ruxandra Sacalis, Valentina Vidrașcu, Woodish și WOOLS & WOLF.
Vernisajul expoziției va avea loc pe 27 septembrie, la orele 19.00 și face parte din programul oficial Vienna Design Week, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de design din Europa (www.viennadesignweek.at).

Expoziția „Wood&Wool“ în cadrul Vienna Design Week 2014

Tot la sediul Institutului Cultural Român de la Viena va avea loc, în data de 4 octombrie, de la orele 18.00, o prezentare a expoziției și a conceptului acesteia, susținută de Ioana Leca, unul dintre curatorii proiectului.

Expoziția „Wood&Wool“ a ajuns la cea de-a treia ediție, după cea găzduită de Institutul Cultural Român de la Stockholm în perioada 6 februarie – 8 martie 2014 și după ediția specială organizată cu ocazia Romanian Design Week 2014, care a avut loc la București, în perioada 16-25 mai.

Pentru mai multe detalii despre expoziție:
http://www.romaniandesignweek.com/woodwool-vienna-design-week-2014/

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0