fbpx

Expoziție, conferințe și party aniversar dedicat designului românesc

Assamblage, Dizainăr și Ubikubi pun la cale un eveniment aniversar dedicat designului românesc. Marți, 13 decembrie 2016, comunitatea creativă din București își dă întâlnire în una dintre cele mai cool locații alternative din București: Piata Amzei.

De la ora 18:00 începem cu expoziția și conferințele #GoodDesign (susținute de David Sandu, Mihnea Ghilduș și Dragoș Motica), iar de la 20:00 continuăm cu muzică bună și invitați pe măsură: DJ Disco Sigaretta și Moonlight Breakfast.

Unde?
La Amzei Market Makers (o inițiativă The Institute și ING), etaj -1

Programul evenimentului:

Conferințe:
18.30 – 18.45: De vorbă cu Assamblage. Aniversare 6 ani de la înființarea Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană & lansarea catalogului “O călătorie prin istoria și viitorul bijuteriei”.
18.50 – 19.05: De vorbă cu Dizainăr. Aniversare 4 ani de la lansarea Dizainăr, magazinul dedicat designului românesc. Despre noi colaborări și ce urmează în 2017.
19.10 – 19.25: De vorbă cu Ubikubi. Despre colecția de obiecte Ubikubi dezvoltată in-house, cu tehnologie proprie și materiale sustenabile și despre concursul Ubikubi Young Designers Award.
19.30 – 20.00: Q & A cu David Sandu, Mihnea Ghilduș și Dragoș Motica.

Giftshop-ul și expoziția #GoodDesign sunt deschise de la ora 18.00 până la ora 22.00.
20.00 – 23.30: DJ Disco Sigaretta, special set
20.30 – 21.30: Special guest Moonlight Breakfast, acoustic set

Cum se face accesul?
Accesul la eveniment este liber dar se face pe bază de rezervare prealabilă, în limita locurilor disponibile. Vă rugăm să accesați link-ul rapid de aici, pentru confirmarea pezenței: https://goo.gl/WkOgL8

Evenimentul GOOD DESIGN DOESN’T DATE face parte din inițiativele autohtone de susținere a designului românesc contemporan, și este organizat de Assamblage, Dizainăr și Ubikubi, cu sprijinul locației Amzei Market Makers (o initiativa The Institute si ING), Peroni, Becherovka, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Illy si Pegas.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0