fbpx

Expoziție cu creațiile elevilor din domeniul arhitecturii, artelor și audiovizualului, la MȚR

Vă aşteptăm la Gala de Premiere „Diploma de Atestat”, ediția I, să sărbătorim împreună decernarea Premiilor celor 7 secțiuni și celor 7 Premii Speciale, marți, 15 iunie 2021, de la ora 18.

Centrul de Excelenţă în Arhitectură, Arte şi Audiovizual (C.E.A.A.A.) împreună cu Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti şi partenerii săi prezintă proiectul expoziţional, educaţional şi creativ intitulat „Diploma de Atestat” Editia I.

Prin evenimentul acest eveniment, prezentăm publicului larg şi comunităţii culturale internaţionale explorarea artistică a tinerilor creatori din domeniul Arhitecturii, Artelor și Audiovizualului. Pornind de la premisa că lucrarea de diplomă de atestat în liceele de specialitate este cel mai elaborat proiect al unui elev din toată perioada preuniversitară și că prezentarea acesteia se limitează de cele mai multe ori la publicul restrâns al cadrelor didactice, familiei și prietenilor, C.E.A.A.A. a lansat „DIPLOMA DE ATESTAT 2021” este un eveniment dedicat, care încearcă să aducă lucrările de diplomă de atestat ale absolvenților liceelor creative și vocaționale în atenția unui public cât mai larg. Prin implicarea  liceelor  vocaţionale şi creative, ne propunem să generăm un dialog atât între elevii şi studenții din diferite domenii, cât și între  licee şi facultățile de profil, care să se dezvolte și să se transforme în parteneriate, proiecte comune, colaborări.

Evenimentul va fi vernisat pe 15 iunie 2021 la Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, în Sala Media, ora 18:00, intrare din Strada Monetăriei nr. 3. Expoziția va fi deschisă publicului până în 30 iunie.

Pentru informaţii suplimentare puteţi să ne contactaţi pe adresele de e-mail: diplomadeatestat@gmail.com.
Afis Diploma de Atestat email. jpg
Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0