fbpx

EXPOZIȚIE DE ARHITECTURĂ YOUNG VIENNESE ARCHITECTS YO.V.A. 3

Proiectul „Yo.V.A. – Young Viennese Artists” a fost fondat în 2005 pentru a susține tinerii arhitecți vienezi. Expoziția dorește să ofere acestora o platformă pentru a-și prezenta realizările, ideile și conceptele inovative.

Forumul Cultural Austriac, împreună cu Municipalitatea Vienei, aduc la București proiectele selectate în cadrul celei de-a treia ediții a concursului. Vernisajul expoziției itinerante Yo.V.A. 3 va avea loc în data de 5 martie 2015, de la ora 18.30, la Facultatea de Arhitectură a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu“ (str. Academiei 18-20). Vernisajul va fi precedat de o prelegeră susținută de Gabu Heindl și Stefan Gruber, doi dintre arhitecții selectați în cadrul proiectului Yo.V.A. 3. Expoziția poate fi vizitată până în data de 5 aprilie, iar intrarea este liberă!
 
În cadrul expoziției Yo.V.A. 3 participă 12 arhitecți, respectiv echipe de arhitecți. Cu selecția acestora a fost însărcinat un juriu de specialitate, prezidat de profesorul Wolf D. Prix, de la biroul de arhitecrură „Coop Himmelb(l)au”. Concursul s-a adresat tuturor arhitecților vienezi cu vârsta maximă de 45 de ani, care au realizat cel puțin un proiect în capitala Austriei. Astfel, Yo.V.A. 3 aduce în fața publicului cele mai diferite lucrări: de la „Raftul de cărți deschis“ până la pavilioane expoziționale.
 
Expoziția Yo.V.A. 3 a mai fost prezentată în 2010 la Viena, în 2011 în Spittal an der Drau (în Carintia), în 2012 la München și în 2013 la Belgrad.

Young Viennese Architects – Yo.V.A. 3: Expoziție și prelegere
Prelegere: Gabu Heindl și Stefan Gruber – joi, 5 martie, ora 17.00
Vernisaj: joi, 5 martie, ora 18.30
UAUIM Facultatea de Arhitectura, Str. Academiei 18-20
Expoziția este deschisă până duminică, 5 aprilie.
 
 

Detalii: http://www.austriacult-bucuresti.ro/comunicat-de-pres-expoziie-young-viennese-architects-yova-3.html

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0