fbpx

Expoziţie Ronan şi Erwan Bouroullec


Centrul de arhitectură arc en rêve din Bordeaux, va găzdui în perioada 17 ianuarie – 17 martie 2011, expoziţia “album” dedicată operei designerilor francezi Ronan şi Erwan Bouroullec.

În cele 6 spaţii expoziţionale, organizate tematic vor fi expuse în jur de 800 de documente, schiţe şi fotografii de arhivă realizate de fraţii Bouroullec. Toate acestea vor fi expuse în aşa fel încât să nu existe nicio ierarhie între ele, indiferent de categoria din care fac parte, de la proiecte industriale, proiecte arhitecturale sau lucrări de cercetare.

Expoziţia îşi propune să ofere o incursiune în lumea cu totul specială a fraţilor Bouroullec, prin intermediul unui mod de prezentare neobişnuit pentru o astfel de manifestare. Vizitatorul va descoperi o panoramă omogenă şi diversă în acelaşi timp, ce se desfăşoară de la podea la tavan, întreaga expoziţie formând un soi de parcurs printre variatele proiecte şi abordări ce coexistă în atelierele designerilor. Fiecare spaţiu expoziţional oferă cheia către o înţelegere mai bună a operei lui Ronan şi Erwan Bouroullec.

Expoziţie Ronan şi Erwan Bouroullec

Pe 28 ianuarie, centrul de arhitectură arc en rêve, în parteneriat cu Frac Aquitaine va organiza şi o conferinţă cu titlul „Blanc d’essai: art, architecture, design„, ce va reuni personalităţi şi experţi din lumea artei, arhitecturii, designului şi industriei.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0