fbpx

Fă cunoștință cu artistul din tine la cursuri de desen, ilustrație și pictură

Un caiet de schițe, câteva creioane și o cutie de acuarele transformă o după amiază oarecare, un drum plicticos sau pauza de la serviciu într-un motiv de bucurie. Celor mai mulți dintre noi ne făcea mare plăcere să desenăm sau să pictăm, în copilărie.

Crezi că te-ai schimbat chiar așa mult de-atunci? Uite câte variante în care poți să reiei legătura cu partea ta artistică găsești în programul Fundației Calea Victoriei:

Curs de pictură: Arta Portretului, din 6 Mai – înveți mai multe tehnici de realizare a unui portret. Unele dintre ele clasice (desen), reţete păstrate de la marii artişti din istoria artei, iar altele mai creative, cum este tehnica de colaj. Afli noțiuni de bază despre desen, care sunt caracteristicile unui portret, ce sunt acordurile cromatice şi cum se face amestecul culorilor.

Curs de Desen: creion, cărbune, pastel, din 9 Mai – uite un curs excelent pentru educația ta vizuală. Vei ști la finalul celor patru întâlniri cum să încadrezi o imagine, care sunt regulile compoziţionale care pot anticipa dacă o lucrare poate fi bună sau nu, cum se începe o compoziţie de natură statică. Înveți să măsori astfel încât să-ți educi simţul vizual şi coordonarea mână-ochi.

Atelier de Caligrafie şi Ilustraţie, din 16 Mai – de fapt, e un atelier de pictat cuvinte. Bucură-te de fiecare literă a mesajului sau citatului tău preferat. Decoreaz-o cu formele și culorile preferate! Joacă-te cu tehnicile caligrafiei și ale picturii în acuarelă! Vei avea, la final, o ilustrație complexă, făcută de tine, și o mulțime de amintiri haioase de la curs.

Curs de Iniţiere în Pictură, din 19 Mai – volume, proporții, culori, forme și surse de lumină. Ai să vezi că nu-i așa greu, după ce afli care sunt regulile și cum poți să le abordezi. Ai ocazia să încerci tehnica picturii în ulei și a picturii cu acrilice. Lucrările unor pictori celebre îți vor servi de exemplu ca să înveți să abordezi și chiar să îmbini inspirat mai multe stiluri.

Învață regulile ca un profesionist, ca să le poți apoi încălca așa cum fac artiștii adevărați” – Picasso a spus asta și pentru el e clar că a funcționat foarte bine. Acestea fiind zise, îți doresc succes și inspirație! Nu uita să te înscrii din timp la cursurile Fundației Calea Victoriei – locurile sunt limitate.

Dă-le un mail pe contact@victoriei.ro când te-ai hotărât sau înscrie-te direct de pe site: www.victoriei.ro.f

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0