fbpx

Festivalul de Design Independent Operæ 2013

Ajuns în acest an la cea de-a patra ediţie, festivalul italian Operæ invită designerii independenţi, birourile de design, autorii de handmande şi graficienii să îşi expună produsele la Torino, între 11 şi 13 octombrie. Evenimentul va avea loc în cadrul Officine Grandi Riparazioni, o clădire industrială construită în secolul 19, recent renovată şi transformată într-un modern centru expoziţional.

După ce, în 2012, a înregistrat un succes fulminant, Operæ doreşte să îşi păstreze statutul de eveniment major al lumii designului independent italian şi internaţional. Prin urmare, le oferă tinerelor talente, dar şi designerilor consacraţi, ocazia de a-şi expune şi vinde propriile produse, de a stabili noi contacte şi, nu în ultimul rând, de a lua parte la dezbateri despre rolul designului în societatea contemporană.

Cei care îşi doresc să participe la acest eveniment sunt invitaţi să completeze formularul de înscriere disponibil pe www.operae.biz şi să îl trimită la operae@operae.biz până în data de 6 septembrie 2013.

Toate aplicaţiile vor fi atent evaluate, iar selecţia participanţilor se va realiza în limita numărului de standuri disponibile.
Printre avantajele de care se vor bucura designerii participanţi la Operæ se numără:
– un stand propriu, care le va permite să îşi expună şi vândă produsele şi să interacţioneze cu vizitatorii.
– acces la agenda de business a evenimentului, prin care vor putea întâlni distribuitori precum manageri de magazine, concept store-uri, showroom-uri sau magazine online din Italia şi restul lumii.
– ocazia de a participa la dezbateri şi workshop-uri alături de personalităţi de marcă din lumea designului.
– reduceri pentru mai multe tipuri de transport (aerian, terestru şi maritim), la nivel naţional şi internaţional, graţie acordului încheiat cu Schenker spa.

Mai mult, pentru al doilea an consecutiv, Nutella® este partner al evenimentului, ceea ce le oferă participanţilor şansa de a se înscrie în competiţia “Buongiorno Talento. Nutella Point Design Contest”. Concursul este organizat în cadrul iniţiativei Nutella® Point, un kit special pentru cei care vor să se bucure de crema de ciocolată preferată şi atunci când sunt departe de casă, şi care va fi disponibil în curând în mai multe locaţii selecte – hoteluri, restaurante şi baruri – din Italia. Scopul concursului este de a găsi un proiect care să interpreteze cel mai bine spiritul Nutella. Câştigătorul va primi un premiu în bani, iar proiectul său va fi produs şi integrat în kit-ul Nutella® Point.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0