fbpx

Finisaje pentru podele sau pereţi de la Glamour Floors

Iniţial lansat în Belgia, BetonDesign este noul produs preferat al arhitecţilor şi designerilor de interior din întreaga Europă, popularitatea sa crescând cu fiecare proiect derulat. Disponibil în numeroase variante, cu aplicaţii în cadrul oricărui tip de funcţiune – fie că vorbim de locuinţe individuale, clădiri publice, magazine sau muzee – , şi folosit fie singur, fie în combinaţie cu alte materiale, el garantează întotdeauna un aspect unic şi inovator al podelelor și pereților.

Fiecare finisaj de podea sau perete BetonDesign este unic şi nu există limite în ceea ce privește creativitatea și implementarea. De la modele foarte fine la unele aspre, în funcție de cerințele fiecărui proiect, BetonDesign este capabil de a transforma în realitate orice îşi poate imagina un arhitect sau designer.

004

BetonDesign este un poliuretan şi nu conţine deloc ciment. Din acest motiv, el constituie un finisaj foarte elastic pentru podele sau pereţi, care nu se fisurează în timp şi care absoarbe şocurile, nu se sparge la impact şi are o rezistenţă deosebită la abraziune.

Imediat gata pentru utilizare, BetonDesign poate fi aplicat direct pe orice suprafaţă – beton, sticlă, metal, lemn, ceramică veche, mozaic, terazzo, mobilier, zona de duș etc. – rezultatul fiind o podea sau un perete curate, nivelate, cu un aspect estetic şi high tech, împreună cu durabilitatea şi calitatea asociate. Faptul că BetonDesign este un poliuretan permite, dincolo de posibilitatea de aplicare pe suprafeţe lucioase, şi turnarea într-un strat foarte subţire, de numai 1 mm, textura rezultată fiind una caldă, în contrast cu efectul obţinut în cazul folosirii microcimentului.

Wohnbereich

Posibilitățile de design și aplicare ale noului produs au crescut și mai mult datorită extinderii recente a paletei de culori, gama incluzând acum zece culori standard, majoritatea tonuri de gri, completate de câteva variante de alb și verde În plus, a fost adăugată o aşa-numită culoare specială, culoarea „Rugină”. Această nuanţă caldă poate fi produsă la cerere pentru o suprafață de proiect de peste 450 m². De asemenea, este posibilă producerea oricărei alte culori bazate pe RAL, Pantone sau RGB. Astfel, noile culori oferă posibilităţi de design aproape nelimitate.

www.glamourfloors.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0