fbpx

Fotoliul Jaqueline HoneyBrass sau inspirata întâlnire dintre lemn, catifea și alamă

Noul fotoliu Jaqueline HoneyBrass atrage atenția atât prin designul elegant, atemporal, cât și prin confortul sporit. Picioarele sunt strunjite din lemn de fag, scoică din lemn stratificat presat, iar husa este din catifea premium, foarte plăcută la atingere. Este o alegere excelentă pentru living, săli de conferință sau așteptare, integrându-se armonios în orice interior care-și dorește un plus de personalitate.

jaquelin-albastru_1

Șezutul are o bază solidă, este tapițat cu materiale textile moi premium, iar împreună cu spătarul curbat oferă confortul ideal, chiar și pentru perioade mai îndelungate de timp. Catifeaua italiană de cea mai înaltă calitate folosită în realizarea fotoliului Jaqueline HoneyBrass este foarte soft – o proprietate necesară când vine vorba de confortul suprem. Catifeaua îmbracă complet fotoliul, picioarele fiind evidențiate și de un surprinzător detaliu de alamă.

webjaquelin-albastru_13

Modul de lipire se bazează pe o tehnologie occidentală și se realizează cu un adeziv organic pe bază de apă.

Jaqueline HoneyBrass are un design contemporan ce reinterpretează o structură arhaică: modelul de fagure, excepțional realizat prin tehnologia de cusătură multi layer 3D, o tehnologie unică în România. Acest model este prezent atât în interiorul fotoliului, cât și în exteriorul acestuia, creând o armonie completă a designului.

Stilul rafinat al acestui fotoliu se remarcă și prin picioarele de alamă, ce-i conferă fotoliului forță și o aură regală binemeritată. Alama este un material foarte folosit în realizarea de instrumente muzicale datorită rezistenței acestuia.

Designul fotoliului Jaqueline HoneyBrass va încânta decorul living-ului tău pe o perioadă îndelungată. O piesă unică, o piesă-statement ce definește spiritul oricărei amenajări avangardiste, dar cu subtile accente clasice totodată. Jaqueline HoneyBrass reprezintă alegerea ideală pentru cei ce îndrăgesc confortul deosebit și rafinamentul catifelei, designul suplu și elegant, completat de versatilitatea unui material precum alama.

www.gustavliving.ro
Contact: +40742232438 | contact@gustavliving.ro

Partener București: Class In showroom: Bd. Aviatorilor 47, sector 1, București, 0372773444

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0