fbpx

Franke extinde gama urbană de electrocasnice Smart Deco

Furnizor principal de sisteme de bucătărie, Franke lansează soluții de înaltă calitate, inspiraționale, combinații unice de design contemporan și înaltă funcționalitate, ușurință în utilizare și tehnologii inteligente. Acum, Franke, își extinde colecția cu hota din gama Smart Deco, o piesă de design remarcabilă, care combină performanțele tehnice cu un preț accesibil.

Dată fiind importanța bucătăriei – ce devine inima casei, locul în care se petrece cel mai mult timp alături de cei dragi – amenajarea acesteia necesită o atenție deosebită pentru a face ca timpul petrecut să fie unul cât mai plăcut. Gama variată de produse de înaltă calitate, combinațiile unice de design contemporan, ușurința în utilizare și tehnologiile inteligente, ajută la obținerea unor soluții integrate inovatoare, atât din punct de vedere estetic cât și funcțional.

Colecțiile de produse Franke se disting prin eleganță – colecția Premium Frames by Franke este o nouă soluție modulară, în culori exclusive, Negru și Șampanie, Mythos – subliniază caracterul high-tech al produselor, Crystal – îmbină rigoarea inoxului cu strălucirea sticlei, Maris furnizează elemente capabile să comunice între ele prin continuitatea suprafețelor, iar colecția Smart a fost proiectată cu gândul la un public tânăr, urban.

Noua gamă de hote Smart Deco de la Franke are forme uimitoare și culori care adaugă un element jucăuș, dinamic, de design în orice bucătărie. Gătitul și zonele de locuit pot fi, astfel, mai ușor de îmbinat pentru a forma un singur spațiu de locuit. Hota Smart Deco este disponibilă în culori delicate, pentru a se integra și potrivi perfect cu alte elemente colorate din bucătărie, precum baterii și chiuvete, cuptoare și plite și pentru a crea un stil de viață proaspăt. Forma hotei este modernă, elegantă, ușor conică și arată grozav pe perete. Sistemul de ventilație performant permite folosirea hotei la un nivel de zgomot surprinzător de mic.

Hota oferă o gamă de șapte culori, pentru a da fiecărei bucătării o atingere proprie, specială: nuanțe mai calde de la alb la gri deschis și bleu, sau tonuri neobișnuite, precum ar fi verde pal, roz, galben muștar sau negru. Culorile hotei pot fi combinate și potrivite în mod liber cu alte accesorii colorate din casă și componente de bucătărie pentru a crea o ambianță urbană, personalizată, care exprimă stilul personal al locuitorilor unei case.

 

Pe lângă caracteristicile sale distinctive de design, hota din gama Smart Deco oferă multiple funcții inovative. Un panou intuitiv face ca hota să fie ușor de utilizat, suprafața sa netedă facilitează curățarea, iar filtrele sale sunt ușor de spălat în mașina de spălat vase. O bandă de iluminat LED cu eficiență energetică luminează uniform suprafața plitei. Hota oferă trei niveluri de putere pentru extragerea mirosurilor neplăcute și a aburului, capacitatea maximă de evacuare fiind de 650 mÑ/ h. Poate fi foarte eficientă la un nivel de zgomot de doar 68 dB. Hota este deopotrivă puternică și eficientă, fiind evaluată cu nivelul de eficiență energetică A.

[button color=”red” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.frankemagazinonline.ro/promo-franke-smart-deco-1554979175.html”]AFLĂ MAI MULTE[/button]

 

***

Despre Grupul Franke

Franke aparține Grupului Artemis și este un furnizor mondial de soluții și echipamente pentru bucătării și băi rezidențiale, toalete publice / private, sectorul profesionist de alimentație publică și prepararea cafelei. Grupul Franke operează în întreaga lume și are în jur de 9000 de angajați în 40 de țări, generând vânzări de peste 2 miliarde CHF.

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0