fbpx

Fronturi subțiri, fixare ușoară: EXPANDO T, primul sistem de fixare pentru fronturi subțiri

Dimensiunile în design – inclusiv în construcția de mobilier – creează spaţiu pentru inspiraţie și inovație. Acum puteți extinde spectrul posibilităților dumneavoastră estetice și funcționale prin folosirea fronturilor subţiri, esențiale în mobilierul minimalist.

Pentru a vă uşura cât mai mult munca, Blum a dezvoltat EXPANDO T, un sistem de fixare eficient pentru mobilierul realizat cu fronturi subțiri.

Sistemul a fost creat printr-o tehnologie inovatoare, cu o construcție simplă, și poate fi folosit pentru implementarea a trei aplicații: sisteme de ridicare, uşi şi extrageri. Astfel, mobilierul cu fronturi subțiri poate fi realizat în mod confortabil și armonios pentru fiecare încăpere a locuinţei, grație calității și funcționalității dovedite Blum.

Construcția sistemului

Baza noilor noastre produse pentru fronturi subţiri este EXPANDO T. Sistemul de fixare de tip ancoră din oţel asigură o bună fixare în materiale dure, iar diblurile din plastic asigură fixarea în materiale moi. EXPANDO T se fixează în găuri cu diametru de 10 mm şi adâncime de doar 6 mm.

 Multitudine de materiale şi grosimi

Sistemul pentru fronturi subţiri, începând cu 8 mm, este adecvat pentru o multitudine de materiale și forme, devenind astfel alegerea ideală în realizarea celor mai interesante idei de design.

Surprindeţi-vă așadar clienţii cu un mobilier personalizat!

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0