fbpx

Fundația Calea Victoriei îți dă întâlnire la tine acasă – 20% reducere la cursuri online

Cei care sunt deja familiarizaţi cu programul Fundației Calea Victoriei știu că de 12 ani aceasta oferă cursanților săi o experiență de învățare inedită și o variantă de a-și petrece timpul liber într-un mod util și plăcut. Cursurile Fundației au promovat întotdeauna cultura, arta, curiozitatea și dorința de a te autodepăși.

Echipa Fundaţiei nu se opreşte aici și vă dă întâlnire, cu aceleași subiecte electrizante și lectori charismatici, chiar la voi în sufragerie! Fundația Calea Victoriei a trecut toate cursurile lunii aprilie în online. E nevoie doar de calculator sau telefon și o conexiune bună la internet pentru a participa live la Cursul de Actorie, Vorbire în public sau Fotografie de portret.

Și pentru că în această perioadă toți avem nevoie să ne păstrăm starea de bine și mintea în funcțiune, te invităm să participi la cursuri alături de întreaga familie. Poți plăti un singur loc la curs și apoi să vă desfătați împreună cu Istoria Religiilor, Barocul și clasicul în arhitectură, sau să acumulați noi cunoștințe la Cursul de Diplomație. În plus ai 20% reducere la orice curs online din aprilie, dacă faci plata în perioada 19-27 martie.

Vestea bună este că nu mai ești limitat de spațiu în nici un fel. Indiferent de locul din țară sau din străinătate în care te afli acum, poți să-ți petreci două ore pe seară descoperind Atelierul de Scenaristică, ritualurile din Magia românească, Cum să-ți îmbunătățești stima de sine sau orice alt subiect care te fascinează, dar pentru care nu ai avut timp până acum.

Programul complet al cursurilor ONLINE din luna Aprilie se află AICI.

Cursurile vor fi transmise seara, între 19-21, prin Zoom.us. Ca și până acum, trebuie să faci înscrierea de pe site, de pe pagina cursului, apoi să achiți taxa de participare. Cu câteva zile înainte de data începerii, vei primi un link unde vei urmări cursul ales.

***

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 12 ani Fundaţía inspiră prin arte și cultură și susține tinerii talentați, ducând o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, devenind o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori. Fundaţia se mândreşte cu peste 50.000 de cursanți care au participat la proiectele sale și cu peste 3.000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0