fbpx

Gala Inspired 2010

Vino să-i cunoşti pe artiştii vizuali de mâine la Gala Inspired 2010! Comunitatea Creativilor Inspired se reuneşte pentru al patrulea an consecutiv să sărbătorească arta în forma sa cea mai fresh!

Astăzi, vineri, 17 decembrie 2010, în Kulturhaus din Bucureşti (Str. Sf. Vineri nr. 4) vei afla în premiera cine sunt câştigătorii Inspired 2010, nu înainte de a admira cele mai bune 10 lucrări de la fiecare secţiune de concurs. Deschidem porţile la ora 20.00, ne dezmorţim, spargem gheaţa, şi noi, şi cei de la bar :), admirăm lucrările expuse, ne facem topurile personale, pentru ca la ora 21.00 să înceapă decernarea premiilor Inspired 2010! Cei aleşi vor fi urmăriţi cu reflectoarele şi aduşi pe scenă pentru a-i aplauda cum se cuvine.

Veţi vedea la Gala Inspired şi imaginile care au fost premiate în acest an la Red Bull Illume. La competiţie au participat 4773 de fotografi din 112 ţări. Din cele 22764 de fotografii intrate în concurs, 50 au fost selectate. Din juriu au făcut parte 53 de editori foto din toate colţurile lumii. Cele 50 de imagini expuse au fiecare câte o poveste de spus. Adică, 50 de motive pentru a sărbători sporturile de aventură şi acţiune, fotografii şi atleţii care le sunt sursă de inspiraţie.

La Gala Inspired ne întâlnim şi cu Bombay Sapphire, care vă oferă şansa de a vă proiecta imaginaţia în faţa întregii lumi! Susţinator al designului şi gândirii inovative, Bombay Sapphire lansează competiţia globală Project Your Imagination. Folosind o tehnologie de proiecţie de ultimă oră, ce creează impresia că o clădire se transformă în faţa privitorilor, concurenţii vor lucra cu cei mai buni creatori din lume pentru a transforma imaginaţia în realitate printr-o proiecţie pe o clădire iconică la nivel mondial.

Gala Inspired 2010

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0