fbpx

Gardena pentru grădini verzi și frumoase. Testează pe www.hailacasa.ro

Grădina devine locul preferat al casei în zilele însorite, de aceea, mai ales în sezonul cald, este necesar ca aceasta să fie îngrijită, curată și frumos amenajată. Gardena, lider în Europa în produse de calitate superioară pentru grădinărit devine un partener de încredere atunci când ne dorim să transformăm spațiul verde din jurul casei într-un loc de relaxare în care să ne bucurăm de plante verzi și sănătoase. Oferind o gamă variată de echipamente adecvate pentru întreținerea grădinii, Gardena vine cu soluții practice pentru cele mai creative proiecte de amenajare. Fie că este necesară îngrijirea gazonului, a arborilor sau a plantelor din jardiniere, fie că este necesară curățarea aleilor sau cultivarea terenului, Gardena pune la dispoziție produse de calitate cu un design inovator: de la greble, la dispozitive de scos buruienile, perii pentru alee sau mașini de tuns iarba, până la furtunuri de udat și sisteme de irigat. În plus, pentru grădini verzi și rezistente cât mai mult timp Gardena recomandă și comercializează produsele COMPO, lider pe piața de substanțe și fertilizatori pentru plante și gazon.

Prin lansarea aplicației „Proiectează-ți grădina„, accesibilă acum tuturor celor care doresc să-și amenajeze propriul spațiu verde, Gardena oferă cele mai bune soluții și recomandări pentru realizarea cu succes a oricăror proiecte de grădinărit.

Gardena pentru grădini verzi și frumoase. Testează pe www.hailacasa.ro

În simulatorul-joc www.hailacasa.ro puteți testa produsele Gardena la nivelul Amenajarea Grădinii, iar dacă doriți să le testați și pentru amenajarea grădinii dvs puteți cere oferta reală aici: http://cerereoferta.hailacasa.ro/gardena/

Produsele Gardena pot fi găsite în showroom-ul (cu vânzare) din București, Sos. Odăii 117-123, sector 1 (șoseaua de centură lângă Pod Otopeni) deschis Luni – Vineri 8.00 -16.30; Sâmbătă 8.00 – 16.00, online accesând site-urile: www.mdx.ro   sau www.gardena-shop.ro   sau în lanțurile de magazine: Praktiker, Hornbach, Dedeman, Leroy Merlin.

Gardena pentru grădini verzi și frumoase. Testează pe www.hailacasa.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0