fbpx

Geberit Setaplano – un duș relaxant fără griji

După o zi stresantă, un duș relaxant este probabil soluția perfectă pentru oricine! Dar ce se întâmplă când în baie se află o suprafață rece, inconfortabilă și, cel mai probabil, plină de microbi, deși locul a fost curățat recent?!

O suprafață de duș captivantă de la prima vedere și de la prima atingere este cea mai potrivită inovație pentru cei ce vor să dea uitării murdăria și pericolul de a aluneca în baie. Geberit a creat Setaplano, o suprafață de duș fabricată dintr-un material de finisare solid de înaltă calitate ce se simte neted și cald la atingere. Luând în considerare materialul folosit, diferența dintre Setaplano și o suprafață clasică de duș se poate sesiza din primul moment, acesta încadrându-se în gama produselor de lux.

Soluție ingenioasă anti-alunecare

Materialul de finisare este în mod considerabil solid, iar proprietățile anti-alunecare ale acestuia furnizează mai multă siguranță. În plus, înclinația ușoară a suprafeței spre scurgere, contribuie la aspectul armonios general.

2017-Bathroom-04-B1-Hotel-Setaplano-close-up_Original

Armonie și igienă

Suprafața Geberit Setaplano este foarte robustă, ușor de curățat și igienică. Materialul este, de asemenea, foarte maleabil – defectele mici și zgârieturile apărute în timp fiind foarte ușor de lustruit. Zona de intrare fără margini în care nu se poate acumula murdărie este ușor de curățat, precum și sita de scurgere, sub forma unui pieptăne. Oricând poate fi îndepărtat și igienizat fără pic de efort.

Design clar

Datorită aspectului său simplu, Geberit Setaplano este varianta ideală pentru aproape orice design din baie. Fie că se merge pe un stil modern sau clasic, suprafața de duș este adecvată în orice ambient, fiind albă, cu aspect mat, mătăsos.

Instalare facilă

Cadrul de susținere a suprafeței dușului folosește o tehnologie inovatoare a sistemului, care ușurează munca instalatorului și asigură o montare rapidă și eficientă din punct de vedere al costurilor. Sistemul este deja perfect etanșat din fabrică și va rămâne astfel pe termen lung.

Așadar, cu ajutorul suprafeței de duș Geberit Setaplano sunt rezolvate mai multe probleme întâmpinate de consumatori, cele mai notabile fiind senzația neplăcută de rece, pericolul de alunecare și acumularea murdăriei.

***

Produsele Geberit se găsesc în diverse magazine de specialitate. De aici puteți afla care este cel mai apropiat magazin de dvs.: https://www.geberit.ro/despre-noi/

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0