fbpx

Generator London Hostel

În urma unei renovări majore, de ₤8 milioane, primul hostel din cunoscuta serie Generator s-a redeschis în Londra la sfârșitul lunii martie. Inaugurat cu 15 ani în urmă, într-o fostă stație de poliție din Russel Square, noul design al hostelului reflectă freamătul și dinamismul străzilor londoneze. Și de această dată, spațiul a fost gândit în colaborare cu artiștii locali, un design cu puternice accente grafice, modele complexe și embleme londoneze pentru a reda diversitatea stilurilor, poveștilor și culturilor care influențează metropola.

Text: Ioana Diaconu
Foto: Generator London

Oaspeții sunt întâmpinați de o recepție primitoare, din lemn recuperat și cărămizi roșii tipic londoneze, alături de ocazionalele gărzi regale stilizate. Tot la recepție, observăm un panou de afișaj electronic al trenurilor, trimitere la emoția călătoriei și multiplele posibilități – drumuri de urmat.

Din recepție, se ajunge în camera de relaxare, o încăpere galben-canar, cu multiple linii geometrice, de la băncile în zig zag și modelul covorului până la luminarele din tavan. Astfel, camera de relaxare transmite o atmosferă energică, vibrantă, numai bună pentru a te introduce în zumzetul străzilor londoneze. Cafeneaua oferă un design mai tradițional, cu un bar din lemn de stejar ciocolatiu și scaune tapițate cu material de blug. Nelipsita atmosferă de pub englezesc este reinterpretată printr-o serie de interventii subtile, cum ar fi scaunele de piele în formă de ou, mesele de marmură Tom Dixon, corpul de iluminat în formă de păianjen sau pianul pictat.

Zona rezervată mesei se află în continuarea cafenelei, formată din separeuri construite dinr-o ramă de metal și lemn OSB.Se remarcă continuitatea liniilor geometrice și materialele reciclabile. Mergând mai departe, în zona barului, întânim un nou exemplu de refolosire creativă a materialelor – lămpi confecționate din vechi extinctoare de foc. De asemenea, lemnul și tâmplăria refolosite întăresc această abordare durabilă în folosirea materialelor.

Dormitoarele au linii simple, curate, proiectate pentru eficiență, dar și pentru a încuraja vizitatorii să petrecă cât mai mult timp în spațiile pentru socializat. De asemenea, hostelul pune la dispozitia oaspeților și camere single, cu baie proprie.

Noua imagine a hostelului londonez Generator vorbeste despre un oraș vibrant, eclectic, clasic cu detalii contemporane, o invitație la explorare și inspirație. Ca oaspete, tot ce îți rămâne de făcut este să te lași purtat de aceste invitații, să descoperi orașul și nu în ultimul rând, oamenii de lângă tine, căci în asta stă, la urma urmei, farmecul unui hostel.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0