fbpx

George, primul banking inteligent, oferă 4 burse pentru tinerii creativi în noul semestru The Alternative School

ATENȚIE, DESIGNERI: THE ALTERNATIVE SCHOOL ȘI GEORGE, PRIMUL BANKING INTELIGENT, DAU STARTUL ÎNSCRIERILOR PENTRU UN NOU SEMESTRU CREATIV

Aflată la cea de-a 16-a ediție, The Alternative School for Creative Thinking anunță începerea unui nou semestru cu focus pe studiul Designului, din 13 aprilie. Alături de voci locale, speakeri remarcabili din Franța, Germania, Rusia, UK, UAE, foști jurați și deținători de trofee la competițiile de gen (Lions, D&AD, Penta Awards) vor oferi tinerilor creativi mentorship, studii de caz și ghidaj în rezolvarea brief-urilor de semestru.

Ca în fiecare an, cursurile locale sunt dublate de competiții. În urma lor, cea mai talentată echipa va reprezenta România în competiția Young Lions, secțiunea Design, alături de echipa Young Marketers, în contextul celei de-a 67-a ediții a festivalului.

Hello, George

George by BCR, primul banking inteligent, este partenerul școlii și în 2021, sprijinind descoperirea, educarea și selectarea celor mai valoroase talente locale ce aspira la performanță internațională. George are o lungă istorie de susținere pentru tot ce înseamnă arte vizuale contemporane și tineri creatori, astfel că parteneriatul cu The Alternative School a venit firesc, mai ales ca, de-a lungul anilor, acelasi marketer influent a susținut și participarea junior-seniorilor la Young Lions PR & Young Marketers.

George pune la bataie, prin concurs, 4 burse pentru tinerii creativi din noul semestru The Alternative School, cu obiectiv final Young Lions Design. Incă mai ai timp până pe 9 aprilie (ora 12:00) să fii unul dintre câștigători!

CUM APLICI?
Găsești cerința briefului și toate detaliile, AICI.

Scouting de talente

Tinerii creativi pasionați de tot ce înseamnă branding, identitate, limbaje vizuale, interesați să își rafineze instinctele și să se alinieze la tot ce înseamnă trend internațional, motivați să-și educe retina și să țintească la performanță globală, sunt invitați să aplice până pe 12 aprilie. La cursurile scolii poate participa oricine, dar calificarea pentru competiția de la Cannes e condiționată de limita de vârstă. Selecția în concurs este deschisă Art Directorilor, graphic designerilor, ilustratorilor, designerilor de moda/produs sau fotografi care au până în 30 de ani. De asemenea, sunt acceptați și oameni de strategie sau copywriteri, atâta vreme cât aplicația se face în echipă cu un coechipier / coechipieră specializat(a) în limbaje vizuale.

2021 Young Designers @ TheAlternative School

Școala începe pe 13 aprilie și constă în 12 întâlniri de tip seminar+workshop, urmate de o competiție de 48 de ore, în care echipele vor crea o identitate de brand, vor explica povestea logo-ului și modul în care aceasta va evolua în timp. Întâlnirile vor avea loc online, în fiecare marți și joi, de la 7 la 9 PM, și sâmbăta de la 11 AM la 1 PM. Taxa de participare este de 200 de euro/ persoană sau 300 de euro/echipă.

Doritorii trebuie să trimită CV-ul și portofoliul la win@canneslions.ro.

Lumea buna a designului mondial vorbeste la The Alternative School

Alături de voci locale, speakeri cu povești profesionale fascinante din Franța, Germania, Qatar, Rusia, Singapore, UK, UAE foști jurați și deținători de distincții la D&AD, Red Dot, Penta Awards sau Cannes Lions, vor susține, din 13 aprilie, pentru mai bine de 6 săptămâni, cursuri de nișă, oferind participanților mentorship, acces la studii de caz relevante și ghidaj în rezolvarea brief-urilor de semestru.

Ana Curbelo – Ilustrator și GIFer, UK, Andrei Besliu – Cohn & Jansen, Anca Ifrim – Heist Industries, Bianca Dumitrascu – type & graphic designer @biancadumitrascu.com, Basma Hamdy – VCU Qatar, Guan Hin Tay, BBDO Singapore, Davor Bruketa – Bruketa Zinic, Croația, Jamie Ellul – Soupple Studio, UK, Jane Struk –Depot, Moscow, Filip Gonzacenco – Publicis Paris, Malik Benamara – CD, Hamburg, Vidya Manmohan – V4Good, Emirate, Uwe Melichar, Melichar Bros – Germania, Teodora Migdalovici fondatoarea școlii, sunt doar o parte dintre speakerii semestrului.

THE ALTERNATIVE SCHOOL ȘI CANNES LIONS, O ALIANȚĂ CU ISTORIE

De peste 16 ani, cu recorduri la capitolul rezultat, The Alternative School for Creative Thinking descoperă, educă, formează, recrutează și oferă mentorat tinerilor talentați, conectându-i cu mediile internaționale. Aflată la a 67-a ediție în 2021, Cannes Lions este cea mai influentă platformă de networking, studiu și competiție dedicată comunității de marketeri și creativi, la nivel global.

Pentru mai multe detalii: win@canneslions.ro sau WhatsApp: +40 7 44 10 50 15

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0