fbpx

Grădinile comunitare din Drumul Taberei | 15 octombrie

Cum se manifestă grija locuitorilor din cartierul Drumul Taberei față de spațiile din jurul blocului? Cine sunt oamenii care se implică, cu ce mijloace și care sunt rezultatele? Care sunt relațiile dintre vecinii-grădinari, grădinile de bloc, comunitate și cartier?

Fie că locuiești sau nu în Drumul Taberei, fie că ești pasionat de grădinărit, ai grijă de pisicile comunitare sau îți plimbi câinele, cu siguranță ai interacționat măcar o dată cu grădina din jurul blocului.

 

Alături de cercetătorii Alex Axinte (drd. Sheffield School of Architecture), Carmen Rafanell (drd. École des hautes études en sciences sociales) și Bogdan Iancu (SNSPA, MȚR), ISCOADA vă invită la pas prin cartierul Drumul Taberei să descoperim împreună universul grădinilor de bloc cu plante care mai de care, amenajări pentru pisici, căsuțe pentru păsări, pitici de grădină, obiecte personale, și chiar răsaduri de roșii – toate sub privirea atentă a celor care le îngrijesc.

 

Vă așteptăm la tururile ghidate ce vor avea loc duminică 9 octombrie, orele 11.00 – 12.30, cu Alex Axinte (arhitect), Bogdan Iancu (antropolog) și Ioana Tudora (arhitectă) și sâmbătă 15 octombrie, orele 17.00 – 18.30, cu Alex Axinte (arhitect). Participarea este gratuită, invitația se adresează tuturor categoriilor de vârstă iar evenimentul Facebook poate fi accesat aici.

 

***

Design afiș: Atelier Fain

Imagine: Laura-Maria Ilie

 

Proiect realizat cu sprijin de la bugetul local al Sectorului 6 al Municipiului Bucureşti în cadrul Programului CULTURA 2022. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare CULTURA 2022 puteți accesa www.primarie6.ro

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0