fbpx

Grand Combo

Noul centru de distracție din Băneasa Shopping City vine în completarea spaţiilor dedicate petrecerii timpului liber, alături de cinematograful Grand Cinema Digiplex şi spaţiul expoziţional Grand Cosmos. Gândit de arhitectul Domenico Del Priore, cu un portofoliu bogat în proiecte de retail şi entertainment, în colaborare cu Alexandra Bondoc, arhitectul in-house din cadrul Băneasa Shopping City, Grand Combo îşi propune să ofere clienţilor o experienţă unică.

Text: Ioana Diaconu
Foto: Andrei Creangă

Grand Combo

Punctul de plecare al proiectului a fost dorinţa beneficiarului de a crea un mediu prietenos, care să răspundă pe deplin nevoilor vizitatorilor. S-a acordat astfel o importanţă deosebită sinergiei, unor activităţi complementare menite să satisfacă cerinţele utilizatorilor, indiferent de vârstă. De exemplu, zo­na de bouldering este mărginită de un spa­ţiu de odihnă, care le permite părinţilor să fie atenţi la copii şi în acelaşi timp să ser­vească o gustare de la restaurantul propriu. Toată această scenă a fost gândită ca un deal acoperit cu iarbă (artificială), denumită nu întâmplător Green Hill, care nu doar invi­tă la joacă şi relaxare, ci are şi rol de spaţiu tampon pentru a preveni eventualele accidente de căţărat.

Grand Combo

Modul în care copiii se joacă cu imaginaţia, reuşind să-şi croiască propriile poveşti pornind de la câteva date simple, fără prea multe detalii, a reprezentat o puternică sursă de inspiraţie pentru elaborarea proiectului. Acesta a devenit şi conceptul centrului de distracţii, invitându-i pe adulţi să ia parte la un inedit exerciţiu de imaginaţie. O invitaţie însoţită de o varietate de jocuri şi instalaţii, care oferă multiple posibilităţi de petrecere a timpului liber.

Cei 1 500 mp găzduiesc o serie de atracţii clasice, precum mese de billiard, piste de bowling, simulatoare auto, completate de un perete de bouldering, înalt de 3,5 metri, şi de prima zonă de shuffleboard din România, un joc asemănător curling-ului. Mai mult, spaţiul se bucură şi de o serie de alveole legate în reţea, cu console Xbox integrate, care oferă posibilitatea de a viziona filme sau de a asculta muzică. Şi dacă tot veni vorba de muzică, pentru o experienţă cât mai bogată, recomandăm scaunele SonicChairs din zona de relaxare, cu difuzoare încastrate şi cu sunet unidirecţional.

Grand Combo

În ceea ce priveşte restaurantul, el re-creează imaginea unui diner american, cu aerul retro al designului anilor ’50. Meniul este, la rândul lui, în ton cu atmosfera Americii de odinioară, preparatul vedetă fiind burgerul făcut ca la carte. Grand Combo beneficiază şi de două baruri, unul integrat în restaurant, iar cel de-al doilea situat în zona de entertainment.

Diversitatea activităţilor se reflectă într-o amenajare creativă, în care cromatica jucăuşă, texturile diverse ale suprafeţelor şi mobilierul adaptat funcţiunii reuşesc să ofere momente memorabile vizitatorilor. În ciuda eclectismului aparent, spaţiul se bucură de o imagine de ansamblu unitară şi oferă un reuşit exemplu pentru cum pot fi împăcate practicul şi frumosul.

Grand Combo

Mobilier Sensio la Grand Combo

Pentru amenajarea restaurantului din cadrul spaţiului Grand Combo şi pentru obţinerea acelei atmosfere retro tipice unui diner american, s-au folosit scaune furnizate de Sensio, în două variante – fotoliul Tulip Fiberglass de Eero Saarinen şi scaunul Doll Lounge, proiectat de Emilio Nann.

Grand Combo

Fotoliul Tulip, un design original din 1969, care a câştigat numeroase premii, inclusive premiul Muzeului de Artă Modernă, a fost gândit să elimine una dintre marile preocupări ale designului, şi anume dezordinea. În idea de a simplifica şI clarifica structurile, scaunul şi-a recăpătat unitatea, fiind confecţionat dintr-un cadru de oţel cu finisaj lucios sau mat şI pentru o utilizare confortabilă are şezutul tapiţat.

Grand Combo

Noua colecţe de scaune Doll Lounge se remarcă prin linii simple şi contururi atrăgătoare. Realizat în întregime din lemn, acest scaun versatil este alegere potrivită atât pentru locaţii elegante, cât şi pentru spaţii mai degajate, fiind opţiunea perfectă pentru restaurantul Combo, care se află tocmai la graniţa dintre cele două stiluri.

Grand Combo

Grand Combo

Facebook: https://www.facebook.com/SensioMobili?ref=ts&fref=ts

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0