fbpx

GROHE BLUE – baterie de bucătărie care îți oferă apă minerală filtrată direct de la robinet

Responsabilitate socială, protecția mediului sau economisirea resurselor naturale sunt subiecte tot mai prezente în discursul public. Romstal înțelege preocuparea clienților pentru mediul înconjurator și promovează atitudinea proactivă față de soluțiile inovative de diminuare a impactului negativ asupra mediului.

GROHE BLUE - baterie de bucătărie care îți oferă apă minerală filtrată direct de la robinet

Marea provocare a timpurilor prezente constă în găsirea celor mai bune soluţii prin care să limităm consumul inutil de resurse naturale. În condițiile în care “Suntem 70% apă și depindem de apă pentru a supraviețui”, suntem din ce în ce mai conștienti de nevoia de soluții pentru economisirea apei, o resursă naturală din ce în ce mai limitată.

Romstal pune la dispoziția clienților săi tehnologia inovatoare GROHE BLUE, o baterie de bucatărie care îți oferă apă minerală proaspăt filtrata direct de la robinet. Este un sistem inovator și în același timp extrem de simplu, care filtrează apa, o răcește la temperatura dorită și o “servește” direct de la robinet, plată sau acidulată, dupa dorința consumatorului.

Cu un design simplu și elegant, adecvat unor stiluri de amenajare dintre cele mai diverse, fiecare baterie Grohe BLUE reduce cu pana la 1.5milioane de tone cantitatea de PET-uri eliminată în mediul înconjurator. În spiritul protejării mediului și al promovarii unui stil de viață avangardist, ansamblul Roca W+W combină economia de apă, cu optimizarea spațiului de baie. Sistemul sau inovator filtrează apa din lavoar pentru a o reutiliza în vasul de toaletă. Unic, diferit și original, W+W este expresia design-ului, a eleganței și a sustenabilității în spațiul modern de baie.

Proiectat de arhitecții Gabriele si Oscar Buratti, produsul inovator W+W se bucură de recunoaștere la nivel internațional, fapt atestat și prin numeroasele premii obținute chiar de la lansarea sa. W+W se remarcă deopotriva prin stilul avangardist și finisajele de calitate, precum și prin grija față de mediul înconjurator. Datorită sistemului de reutilizare a apei din lavoar în vasul de toaleta se ajunge la economisirea a peste 60% din apă folosită în mod frecvent la acționarea mecanismului obișnuit, de 6 litri, al vasului de toaletă. Acest procent se traduce printr-o economie de peste 25.000 litri/an pentru o familie compusa din 4 membri. În plus, bateria produsului W + W are un consum redus de apă (numai 8L/minut) și deschidere automată pentru apa rece, favorizând astfel reducerea resurselor implicate pentru încalzirea inutilă a apei.

http://romstal.ro/

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0