fbpx

Grosu Art Studio premiat cu Dancing Lobster la European Property Awards

Amenajarea interioară a restaurantului Dancing Lobster – prezentată în igloo 176 / 2017 – câștigă distincția de Cinci Stele la Premiile Europene de Proprietate.

Biroul de proiectare Grosu Art Studio a câștigat acest premiu în cadrul categoriei Leisure Interior Design pentru proiectul „Dancing Lobster” la ediția 2017-2018 European Property Awards, unul dintre cele mai prestigioase evenimente ale industriei domeniului.

Desfășurat la Royal Lancaster Hotel din Londra, în data de 26 octombrie, evenimentul a acordat premii pentru diferite categorii, printre care se numără dezvoltarea imobiliară, proprietăți imobiliare, design interior și arhitectură.

Ales din peste 200 de înscrieri provenind din toate regiunile europene, Grosu Art Studio s-a dovedit a fi cel mai bun proiect în categoria arhitectură. Premiile Europene fac parte din Premiile Internaționale de Proprietate care includ regiunile Asia, Pacific, Africa și Arabia, America și Marea Britanie.

Premiile celebrează cele mai bune proiecte și profesioniștii domeniului. Câștigătorii de top din regiunea europeană vor fi automat înscriși la premiile internaționale, culminând cu o ceremonie de premiere strălucitoare, care se va desfășura la hotelul Savoy, Londra, în data de 4 decembrie 2017.

Premiul pentru Proprietate Internațională este un semn de excelență de renume mondial. Îi urăm succes proiectului românesc premiat.

The Dancing Lobster este un nou restaurant cu fructe de mare, situat în București, care servește bucătărie portugheză. Culoarea albastră este punctul focal al designului și conceptului amenajării interioare, ea creând un contrast puternic cu panourile perforate roșii din spațiu asemănător  cu modul în care o langustă apare pe malul oceanului.

Intrând avansat în zona principală de luat masa, o bucătărie deschisă are intenția de a oferi clienților o vedere clară a procesului de preparare și gătire.

Un roșu cald – întocmai cozii de homar – împarte spațiul, creând o zonă lungă de ședere. Estetica inspirată a interiorului este și rezultatul reflexiilor create de textura lucioasă a parietalelor.

Pentru a completa motivul portughez, albastru și alb, au fost adăugate plăci azulejo, creând o interesantă răsturnare spațială și subliniind diferite zone ale spațiului amenajat luminos și tonic.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0