fbpx

Grup Transilvae a lansat noua generaţie a familiei Latex: HP Designjet L26500 şi L28500

HP Designjet L26500 şi HP Designjet L28500, două noi echipamente bazate pe tehnologia HP Latex, au fost lansate în România în cadrul unui eveniment găzduit de showroom-ul Grup Transilvae, distribuitorul în România pentru această categorie de produse.

„Latex” se referă la un polimer sintetic, non-alergenic, dezvoltat special pentru imprimarea cu jet de cerneală. Nefiind necesară ventilaţie specială, manevrare specială, cernelurile fiind non-toxice şi neinflamabile, este facilitată crearea unui mediu de lucru substanţial îmbunătăţit. Alte două atribute esenţiale sunt versatilitatea aplicaţiilor şi uşurinţă în utilizare.

Grup Transilvae a lansat noua generaţie a familiei Latex: HP Designjet L26500 şi L28500

Ideale pentru decoraţiuni interioare (tapet, textile personalizate), reproduceri de artă realizate pe pânză, display-uri indoor pentru punctele de vânzare, decorarea ferestrelor, semnalistică dar şi coolantări pentru vehicule şi pentru staţii de autobuz, HP Designjet L28500 de 2.64 m lăţime şi HP Designjet L26500 de 1.55 m lăţime pot imprima o gamă variată de materiale fără miros, fără emisii toxice periculoase, ce nu au nevoie de timp suplimentar de uscare, fiind gata de laminare sau alte prelucrări imediat ce ies din imprimantă.

Grup Transilvae a lansat noua generaţie a familiei Latex: HP Designjet L26500 şi L28500

Unul dintre cele mai căutate materiale ce pot fi imprimate cu tehnologia HP Latex este tapetul (HP PVC-free Wall Paper). Uşurinţa în aplicare şi personalizare sunt beneficiile care au facut ca acest material să intre în topul preferinţelor designerilor şi arhitecţilor din întreaga lume. Comparabil cu tapetul de cea mai bună calitate, însă fără componenta de PVC, materialul poate fi utilizat şi în spaţii de locuit, fiind aprobat AgBB şi certificat Copii & Şcoli GREENGUARD.

De asemenea, aplicarea acestuia poate fi realizată cu uşurinţă:

  • se scufundă în apă 10-20 de secunde;
  • se lasă timp de un minut, pentru scurgerea materialului şi activarea lipiciului;
  • se aşează pe perete cu mâna, fără raclete şi fără a elimina bulele de aer (se şterge eventual uşor cu un burete umed);
  • se lasă câteva ore pentru uscare – în timpul uscării se întinde de la sine;

Se curăţă uşor de pe perete, fără reziduuri, dacă este bine umezit cu un burete cu 2 minute în prealabil.

Calitatea finală este impresionantă, la cel mai bun preţ din piaţă şi cu o durabilitate de până la 10-20 de ani.

Grup Transilvae a lansat noua generaţie a familiei Latex: HP Designjet L26500 şi L28500

Despre Grup Transilvae

Grup Transilvae este partenerul Hewlett-Packard Industrial Printing Solutions Europe pentru tot portofoliul de imprimare HP de format lat şi super-lat (de la 1m lăţime la 5m lăţime). Compania activează pe piaţa din România din 1991, oferind soluţii de vârf pentru industria grafică şi de tipar. Grup Transilvae importă cea mai largă gamă de echipamente pentru imprimările de format mare outdoor şi indoor, inclusiv noua tehnologie Latex – mai multe despre Grup Transilvae pe www.transilvae.ro.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0