fbpx
Gustav Living, partenerul de design al Expoziției Internaționale #MuseumOfNow din Berlin

Premiera festivalului Internațional Museum Of Now va avea loc la Berlin în data de 17.10.2019, Gustav Living fiind partenerul oficial de design al festivalului, punând la dispoziție piese de mobilier exclusive.

Festivalul de artă contemporană Museum Of Now va avea loc în perioada 18-27 Octombrie între orele 14:00 și 20:00 la adresa Ziegrastrasse 1, 12057 Berlin. Printre piesele de mobilier Gustav Living prezente la festivalul de la Berlin se numără fotoliul Jaqueline HoneyBrass.

Fotoliul Jaqueline HoneyBrass este realizat din catifea premium italiană, foarte moale și plăcută la atingere, trăsături absolut necesare când vine vorba de confortul suprem. Jaqueline HoneyBrass are un design arhaic, modelul de fagure fiind un model excepțional realizat de Gustav Living prin tehnologia de cusătură multi layer 3D, o tehnologie unică în România. În completarea picioarelor îmbrăcate în catifea vine alama 100% veritabilă. Alama este un material folosit foarte mult în realizarea instrumentelor muzicale datorită rezistenței acestuia, așa încât și noi, cei de la Gustav Living, am ales să lucrăm cu alamă veritabilă. Stilul rafinat se distinge și prin auriul picioarelor de alamă, ce îi asigură fotoliului Jaqueline HoneyBrass o aură regală.

Pe lângă fotoliile Jaqueline HoneyBrass, în cadrul Expoziției Museum Of Now Berlin Edition vor fi prezente și 2 canapele, un pat Boxspring și alte piese de mobilier marca Gustav Living.

Expoziția Museum Of Now se concentrează pe „căutarea actualului/prezentului” și va prezenta colecții de instalații artistice, lucrări de artă, grafică, pictură, fotografie. Berlin este doar începutul expoziției Museum Of Now, care își propune să viziteze mai multe metropole.

www.gustavliving.ro
Contact: +40742232438 | contact@gustavliving.ro

Partener București: ClassIn showroom, Bd. Aviatorilor 47, sector 1, București, 0372773444

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0