fbpx

Häfele Functionality Cube

Un mic ponton plutitor din Nagold, Germania, gazduieste un cub magic, cu o functionalitate impresionanta, ascunsa intr-o locuinta confortabila de numai 39 metri patrati.

Häfele Functionality Cube

Conceptul “Häfele Functionality Cube” apartine companiei germane Häfele, producator de feronerie si accesorii pentru mobilier modern si functional. In vecinatatea sediului principal al companiei a fost instalat un prototip de locuinta de mici dimensiuni, ca inspirtie pentru producatori de mobila, decoratori de interioare, proiectanti si utilizatori finali.

Häfele Functionality Cube

Un tur scurt prin lumea experimentala a acestui spatiu de locuit de 39mp scoate la iveala pe unul din peretii laterali un homecinema ce se ridica din interiorul comodei printr-o simpla apasare a butonului telecomenzii, patul se transforma printr-o usoara rotire manuala in birou iar bucataria pur si simplu dispare atunci cand nu mai este necesara in spatele unui perete glisant.

Tehnica feroneriei Häfele face posibila fuziunea funcţională a spaţiului şi mobilierului.

Häfele Functionality Cube

II.

Foarte devreme dimineaţa, de deasupra Nagoldului se ridica ultimele urme de ceata, si ni-l descopera, ca şi cum ar fi fost din alta lume: Häfele Functionality Cube. Cubul de sticla pluteste gratios deasupra Nagoldului si imbina estetica, futurismul şi multifuncţionalitatea in cei 39 de metri patrati.

Häfele Functionality Cube

Este echipat ca un apartament complet funcţional, reunind o serie de idei innovative de decorare a spatiilor mici. In cei 39 de mp veţi găti, mânca, lucra, dormi şi mai presus de toate va veti simti bine.

Häfele Functionality Cube nu doar prezinta accesoriile care insufletesc mobila si o fac multifunctionala, ci si felul in care acestea se utilizeaza corespunzator in cadrul mobilierului.

Häfele Functionality Cube

Designul este elegant şi funcţional si exprima filozofia companiei de Häfele. Accentul este pus pe mobilierul inteligent, cum ar fi „Tavoletto”. Acest birou-pat combină cele două elemente de mobilier care solicita o mare parte din spatiu locuintei într-o singură solutie, ideala pentru garsoniere. Patul poate fi transformat într-un birou, şi invers, cu o singură mână. Calculatorul, cana de cafea si orice altceva până la o înălţime de 40 cm poate ramane pe birou in timp de acesta coboara dedesupt si se deschide patul. „Tavoletto” contine si spatii de depozitare pentru cărţi, haine şi încălţăminte si poate fi montat chiar şi un minibar.

Häfele Functionality Cube

III.

Uneori, există foarte puţin spaţiu pentru oameni şi mobilier.

Häfele a gasit intotdeauna o solutie pentru a veni cat mai aproape de nevoile oamenilor pentru ca apoi, prin inovatiile aduse sa poata îndeplini aceste cerinte.

Häfele Functionality Cube

Häfele Functionality Cube ofera cateva exemple de functionalitate extinsa, venite in sprijinul nevoii de a crea spatiu in zona de locuit: canapele care se transforma in paturi, scaune in scari, rafturi in scaune, scaune in mese, mese mici in mese mai mari, paturi in dulapuri şi aşa mai departe.

Mobilierul multifuncţional ofera adaptabilitate şi flexibilitate, ceea ce permite proiectantilor sa creeze soluţii pentru confort maxim cu un efort mic.

Häfele Functionality Cube

Häfele Functionality Cube

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0