fbpx

Agenda completă Deco Days 2022 – eveniment unic în România, dedicat designului de interior

Cea de-a 7-a ediție a evenimentului Deco Days va avea loc în perioada 8-11 Septembrie 2022, la Sala Polivalentă, în Cluj-Napoca. Evenimentul care este gândit ca un accelerator de design interior, conectează designerii și arhitecții cu business-ul și promite o experiență complexă, multisenzorială.

Deco Days 2022 va găzdui un nou periplu de concepte de amenejare, workshop-uri dedicate designerilor și pasionaților de acest domeniu, spații experiențiale și paneluri de discuții.

 

„Miezul” evenimentului este dedicat celor cinci concepte de amenajare, trei dintre care vor fi create de către câștigătorii Concursului de Concepte de Amenajare Deco Days 2022. Această zonă va da viață obiectelor de design puse la dispoziție de către partenerii evenimentului, prin care cei peste 400 de designeri înscriși și-au exprimat viziunea creativă.

 

Agenda bogată a evenimentului aduce prezentări și workshop-uri valoroase, susținute, printre alții, de: Ileana Răducanu, Anda Zota, Cosmin Todor, Mihnea Ghilduș și Victor Grosu.

Deco Days este un reper important în materie de evenimente dedicate designului interior. Aici se pot descoperi trendurile și tendințele de la cele mai importante nume și branduri prezente în țara noastră.

agenda completa-02

De ce să participi la Deco Days 2022:

  • Te întâlnești cu comunitatea de designeri de interior din România
  • Te implici în panelurile de discuții alături de arhitecți și designeri de interior consacrați
  • Obții noi conexiuni cu business-uri relevante și asociații profesionale
  • Pui bazele unor noi colaborări pentru produsele și serviciile brandurilor expozante
  • Te inspiri din expoziția conceptelor de amenajare și te conectezi cu designerii realizatori
  • Explorezi corner-ul dedicat designerilor de obiect
  • Participi la sesiunea business & networking alături de invitații speciali, partenerii Gold și Platinum ai evenimentului, precum și alți designeri și arhitecți
  • Te implici în sesiunile interactive dedicate și în workshop-urile de design interior, randare 3D, business în designul de interior

 

Urmărește paginile Deco Days pentru a rămâne la curent cu toate noutățile!

 

Instagram, Facebook, www.mendolafabrics.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0