fbpx
Hope Concert 2015. Un spectacol de muzică clasică, jazz și street art în beneficiul copiilor aflați în pericol de abandon


Pe 18 martie, Ateneul Român va fi centrul generozității: Hope and Homes for Children România organizează cea de-a treia ediție a concertului caritabil dedicat copiilor fără familie sau aflați în pericol de abandon.

Hope Concert continuă tradiția Galelor Twin Art din 2013 și 2014, sub numele speranței, cea care stă la baza filosofiei Hope and Homes for Children. Acum 16 ani, când am început lucrul în România, peste 100.000 de copii erau institutionalizați și doar speranța că fiecare copil merită o casă și o familie ne-a călăuzit către rezultatul de astăzi, în care doar 8.000 de copii se mai află în instituțiile statului.

Ediția din această primăvară se anunță a fi o călătorie impresionantă de la jazz la muzică clasică, pusă în scenă cu maiestrie de artiști consacrați precum: violoncelistul Marin Cazacu, pianistul Andrei Licareț, Ansamblul Violoncellissimo, duo-ul de jazz Mircea Tiberian și Nadia Trohin, percuționistul Zoli Toth și actrița Ana Pepine, cu participarea extraordinară a sopranei Irina Iordăchescu. Gazda serii va fi, și în acest an, jurnalista Amalia Enache, care sprijină Hope and Homes for Children de mai bine de 5 ani, în calitate de ambasador.

Arta este mediul cel mai potrivit pentru propagarea ideilor generoase și pentru a aduce oamenii împreună. Anul acesta, arta stradală se alătură, pentru prima dată, muzicii clasice și jazz-ului. În fața Ateneului va avea loc un “live street art performance” realizat de cei de la Sweet Damage Crew, unii dintre cei mai cunoscuți realizatori de graffiti din România.

De-a lungul timpului, zeci de personalități ale lumii culturale românești s-au alăturat visului Hope and Homes for Children, de a oferi fiecărui copil o casă și o familie. Pe 18 martie vă invităm la un eveniment al speranței și generozității, prin care să continuăm împreună drumul deschis de Hope and Homes for Children, acum 16 ani.  

Evenimentul este realizat în colaborare cu Filarmonica George Enescu.   Biletele la Hope Concert se pot achiziționa de pe Bilete.ro, ove.ro sau direct de pe site-ul www.hopeconcert.org 

 http://www.hhc.ro/    

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0