fbpx

HP ZBook x2 – creativitate fără limite

Anunțată drept cel mai puternic PC detașabil din lume, stația grafică HP ZBook x2 pare să-și respecte pe bună dreptate renumele. Configurațiile variate ce pot include procesoare Intel® Core™ de ultimă generație, o memorie maximă de 32 GB, prin intermediul celor două sloturi dedicate, cât și o capacitate de stocare de până la 2 TB o recomandă drept instrumentul ideal pentru aceia care vor să-și vadă ideile prinzând contur.

Fiind conceput pentru utilizatorii aplicațiilor din colecția Adobe Creative Cloud, echipamentul combină înalta putere de procesare cu o placă grafică dedicată NVIDIA® Quadro® și un ecran tactil HP DreamColor cu diagonala de 14” și rezoluție 4K. Mai mult, cu ajutorul creionului Wacom EMR care nu necesită încărcare, poți desena chiar mai mult decât te țin bateriile.

Tastatura Bluetooth® detașabilă rămâne conectată chiar și după desprindere, oferind astfel posibilitatea folosirii unor comenzi rapide chiar și în modul tabletă, pe lângă tastele funcționale dispuse pe cele două laturi ale dispozitivului.

Din punctul de vedere al conectivității, stația grafică dispune de un port HDMI, un port USB 3.0 și două porturi USB 3.1 Type-C™ Thunderbolt™, cât și de un slot pentru carduri de memorie SD.

Mai multe detalii despre HP ZBook x2 sunt disponibile pe hp.ro/ZBooks.

damon_coreset_frontleft_tabletkbpen_v2

damon_coreset_leftports

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0