fbpx

Ideal Standard International explorează posibilitățile infinite ale designului și tehnologiei

Ideal Standard, unul dintre producătorii de top de soluții sanitare de înaltă calitate pentru locuințe, spații comerciale și instituții de sănătate, cu o experiență de peste 100 de ani, a impresionat anul acesta la ISH Frankfurt, prezentând produse și colecții inedite, ce îmbină armonios îndrăzneala designului cu inovația tehnologică și funcționalitatea.

Produse iconice reinventate
Ideal Standard a dezvăluit noile sale produse realizate în colaborare cu celebrii designeri italieni Ludovica și Roberto Palomba. Parteneriatul, anunțat pentru prima oară în decembrie 2018, propune o viziune estetică și funcțională ce pornește de la bogata moștenire Ideal Standard în materie de design, găsind inspirație în produse iconice din trecut pentru a crea colecții noi, contemporane, intuitive, dedicate băilor viitorului, dorințelor consumatorului de azi și de mâine.

Primele rezultate ale parteneriatului cu studioul Palomba Serafini Associati cuprind o serie de finisaje unice de ceramică și piese de montaj, precum și mobilier și o cadă, iar printr-o mișcare îndrăzneață, readuc în prim-plan vibrația culorilor, esențiale în modelarea creativă a unui interior – Negru Strălucitor, Gri Ardezie, Cașmir, Verde Salvie și Rodie sunt doar câteva sugestii cromatice din întreaga paletă, ce va fi disponibilă din 2020.

web2019-ideal43306

Un adevărat exemplu de reinterpretare a unei capodopere clasice pentru era modernă este colecția Conca, care se inspiră din cea originală, creată în 1972 de Paolo Tilche – o gamă ce marca transferul de la practicul pur la combinația dintre formă și funcție în camera de baie. Palomba Serafini Associati a preluat lavoarul rotunjit tradițional și l-a remodelat printr-un design pătrat minimalist, pentru a-l alinia trendurilor contemporane, păstrându-i totodată caracterul unic, sofisticat.

Alte creații ce completează portofoliul Ideal Standard sunt: noul Extra basin, un lavoar cu design rectangular simplu, cu margini ascuțite, perfect pentru proiecte de cameră de baie care impun o formă geometrică pură; gama Blend Curve, ce cuprinde vase de toaletă cu un design neutru, rotund, și integrează tehnologii avansate de spălare și igienizare (AquaBlade®), ideale pentru proiecte rezidențiale, comerciale și spații sanitare; bateriile Check și Joy – design larg și extensiv ori contur suplu și elegant, ambele modele sunt ușor de curățat și atente la consumul de apă.

O nouă gamă de dușuri și tehnologia de avangardă Navigo®
Ideal Standard va introduce tehnologia termostatică modernizată la întreaga gamă de dușuri, permițând un control precis al temperaturii indiferent de buget sau stil. Termostatele includ Ceratherm T25, T50 și T100, care au un design nou, mai subțire, și sunt echipate standard cu tehnologia cool body, ceea ce înseamnă că partea exterioară a produsului rămâne rece, pentru a preveni opărirea și pentru a asigura maximum de siguranță pentru client.

Noua tehnologie Navigo® push button a fost și ea integrată în modelul de set de duș Ceratherm S300N, dar și la Easybox Navigo®. Aducând o ușurință suplimentară la mânuire, modelele ce prezintă tehnologia Navigo® au un mâner rotativ pentru controlul temperaturii și încă un disc pentru fiecare din capetele de duș, pentru controlul debitului de apă. E nevoie doar de o atingere ușoară și de o mișcare de rotație pentru a ajusta debitul apei, astfel încât utilizatorii se pot bucura rapid și ușor de o experiență de duș perfectă.

Designul nostru, stilul tău – posibilități nelimitate
De la ceramica elegantă și elementele inovatoare din alamă până la gama generoasă de opțiuni de mobilier compatibil, Ideal Standard oferă clienților flexibilitate completă când este vorba de a crea spații de baie inspiraționale.

Colecția IPALYSS® cuprinde lavoare elegante și sofisticate, ultra-fine, dar rezistente, cu design în unghiuri drepte, reflectând actualul trend de „light design”. STRADA II® propune unghiuri rotunjite, margini fine și forme curbe în stil contemporan, tot mai căutate de clienți, adaptabile oricărui proiect și oricărui sector. CONNECT AIR® înseamnă forme puternice și concise, funcționalitate ridicată, cu opțiuni de finisaj subtil bi-color unic, recomandate pentru orice proiect, de la rezidențe de mici dimensiuni la spații cu trafic intens. ADAPTO® cuprinde console complet personalizate, oferind o multitudine de posibilități de instalare și combinare.

Află mai multe informații despre Ideal Standard.

Despre Ideal Standard International. Ideal Standard International este unul din producătorii mondiali de top de soluții de înaltă calitate pentru baie, spații comerciale și instituții de sănătate. Cu sediul la Bruxelles, în Belgia, compania privată are aproape 9.500 de angajați și 16 fabrici, având vânzări în peste 60 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Utilizând ultimele tehnologii și lucrând cu designeri de talie mondială, compania se concentrează pe dezvoltarea unor soluții inovatoare pentru baie prin mai multe categorii de produse, printre care Ceramică, Baterii și Piese de montaj, Baie & Wellness și Mobilă & Accesorii. Produsele sunt vândute și sub denumiri ale unor puternice branduri internaționale și locale, cum ar fi Ideal Standard, Armitage Shanks (Marea Britanie), Porcher (Franța), Ceramica Dolomite (Italia) și Vidima (Europa de Est).

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0