fbpx

Igloo #134 – Spaţii de creaţie

Primul număr Igloo din acest an poate fi găsit în chioşcurile de presă şi librării: vă invităm să descoperiţi cum o clădire emblematică a Bucureştiului – hotel Cişmigiu – a fost recuperată şi scoasă din starea de ruină, să citiţi despre noul bar-concept recent deschis în Centrul Vechi din Bucureşti – Bicicleta – şi să vă lăsaţi inspiraţi de proiectele selectate pentru dosarul acestui numar, spaţii frumoase şi aproape de natură în care artiştii pot valorifica mai bine latura lor creativă.

Igloo #134 - Spaţii de creaţie

Fogo Island Project, o reţea de locuinţe şi studiouri de rezidenţă pentru artişti, completează perfect peisajul salbatic al unei insule din Atlanticul de Nord, în timp ce studiourile construite în memoria Dianei Middlebrook oferă posibilitatea de a admira priveliştea naturii, între munţii Santa Cruz şi coasta Pacificului. Micuţa cabana Watershed, a cărei construcţie scoate în evidenţă caracterul sălbatic şi neîmblânzit al locului în care a fost amplasată, îi oferă scriitoarei Kathleen Dean Moore bucuria de a auzi ploaia revărsându-se.

Igloo #134 - Spaţii de creaţie

Igloo #134 - Spaţii de creaţie

Igloo #134 - Spaţii de creaţie

Citiţi în numarul de februarie Igloo şi despre noua imagine GALATECA, galeria de C’arte şi Cooltură, a cărei amenajare a fost realizată de arhitectul Radu Teacă, dar şi despre casa în spirit modernist realizată de DD Design Studio.

Igloo #134 - Spaţii de creaţie

Locuinţa proiectată de echipa Parasite Studio la Timişoara, Black on White, un manifest de arhitectură minimalistă, atrage atenţia prin curajul şi coerenţa demersului, un rezultat al unei bune colaborări dintre arhitect şi beneficiar.

Igloo #134 - Spaţii de creaţie

Ancheta realizată de Sabin Borş pentru acest număr vizează un subiect actual şi important pentru domeniu – PR-ul de arhitectură, o discuţie deschisă cu patru specialişti în comunicare din România, Franţa şi Marea Britanie despre cum promovăm şi cum comunicăm arhitectura.

Igloo #134 - Spaţii de creaţie

Suplimentul de cultură Oogli prezintă pe larg frumoasa poveste de dragoste dintre Anne (Emmanuelle Riva) şi Georges (Jean-Louis Trintignant) personajele principale ale mult premiatului film AMOUR, dar şi un interviu cu Cosmina Chituc, „sufletul” proiectului Carte cu Arte.

Igloo #134 - Spaţii de creaţie

Puteţi comanda online numărul de februarie Igloo aici.

Pentru abonare intraţi pe: http://www.igloo.ro/abonamente/

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0