fbpx

Igloo #154: Universități

Pentru dosarul numărului de octombrie igloo am selectat trei clădiri destinate învățământului superior care au reușit să devină adevărate repere pentru peisajul urban în care au fost construite. Proiectele sunt semnate Morphosis, Steven Holl și Duque Motta.

Igloo #154: Universități

Igloo #154: Universități

Igloo #154: Universități

Continuăm în acest număr seria articolelor dedicate Congresului UIA din Durban cu două interviuri realizate de corespondentul nostru care a reușit să stea de vorbă cu celebrii arhitecți Kjetil Trædal Thorsen (Snøhetta) şi Toyo Ito.

Igloo #154: Universități

Vizităm apoi o casă situată pe malul lacului Snagov, ce valorifică din plin poziționarea de excepție, dar și noul proiect al biroului ReactNow Studio de pe Aleea Alexandru din București.

Igloo #154: Universități

Continuăm cu proiectul de restaurare al Hanului Gabroveni și trecem în revistă o serie de știri din domeniul designului: cele mai interesante evenimente ale London Design Festival, povestea bicicletei cu cadru de lemn și un material inedit despre activitatea de scenograf a Doinei Levintza.

Igloo #154: Universități

Revista pe scurt aici: http://www.igloo.ro/habitat/154//

Revista poate fi comandată online aici şi poate fi găsită în librăriile Cărtureşti, Humanitas, Inmedio, Galeria Galateca, Dizainăr, standul igloo de la Plot&Coffee Shop.

Facebook: Igloo Media

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0