fbpx

Igloo #174: Best of Ro

Luna aceasta împlinim 15 ani igloo și, așa cum v-am obișnuit, marcăm momentul cu un număr special igloo ce adună subiecte sub tema Best of Ro.

Layout 1

Este posibil ca utilizarea expresiilor anglo-americane să fi ajuns astăzi, în unele medii de lucru din România, la saturaţie. Mergium, ne focusăm, brifăm şi suntem debrifaţi sau găsim, cu diferite doze de entuziasm, lucruri care fac sens în loc să aibă sens. În cazul celor mai bune proiecte de arhitectură, urbanism, design şi activare urbană din România – temă a numărului curent – best of ro are adecvare.

Layout 1

Am privit critic rezultatele ediţiei a 12-a a Bienalei Naţionale de Arhitectură a cărei temă este Recuperarea Reperelor. Încercăm să ne găsim curajul de a privi, în acest număr, exclusiv în România.

Layout 1

Nu întâmplător, cu o cheie de lectură de intenţie identică – best of ro, proiectele prezentate conţin fiecare în parte un aspect original: o cramă cu limbaj şi expresie actuală, o conversie responsabilă a unei locuinţe interbelice, un imobil de birouri care doreşte să fie mai puţin vizibil, o casă pe malul lacului deschisă generos spre peisaj.

Layout 1

Interviurile din rubrica Design întregesc imaginea unei substanţe creative de fabricaţie românească, originală, vibrantă şi extem de interesantă.

Noul număr poate fi găsit în librării și la punctele de vânzare a presei, și poate fi comandat online direct de pe site-ul igloo.ro.

Revista poate fi comanată aici: https://www.igloo.ro/produs/igloo-habitat-arhitectura-174-oct-nov-2016/

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0