fbpx

Igloo #178 ne aduce în plină vară

Ca să nu ne mai văităm că trece timpul prea repede sau că, uite, cum s-a dus deja jumătate de an, propunem în contraba­lansul ritmului din ce în ce mai accelerat o temă largă, aceea a extinderilor reunite în DOSAR. Veți găsi tot felul de creșteri de flux, expoziții, suprafețe utile locuibile și chiar o creștere spre cer.

114-115

Tonul vacanțelor și al plăcerii de a sta pur și simplu bucurân­du-te de peisaj l-am restrâns și esențializat într-o colecție de mobi­lier outdoor al cărui DESIGN este, în standardele cele mai exigente, un vârf.

160-161

De partea autohtonă, Romanian Design Week – RDW apare în paginile igloo cu insights din culisele conținutului acestui „barometru” al creativității designerilor români.

Locuințe colective, ADNBA - proiect recent desemnat câştigător la secţiunea "Arhitectură Locuinţei" în cadrul Anualei de Arhitectură 2017

Locuințe colective, ADNBA – proiect desemnat câştigător la secţiunea „Arhitectura Locuinţei” în cadrul Anualei de Arhitectură 2017

Proiectele recent construite în România a căror arhitectură remarcabilă le face observabile de departe sunt, ca în fiecare număr, foarte variate: birouri, locuințe, amenajări interioare de apartamente și chiar o clinică dentară.

Imobil de birouri, URBAN OFFICE

Imobil de birouri, URBAN OFFICE

Volumetria elegantă a unui imobil de birouri  ne amintește că da, putem integra în sit fără ostentație. Apartamentele de standard înalt din strada Londra exprimă fericit o decantare sau, altfel spus, o rafinare chiar a temelor de dezvoltare imobiliară. Ele denotă esențial recursul la o arhitectură remarcabilă.

Locuință unifamilială și anexe, Format architecture & Design

Locuință unifamilială și anexe, Format architecture & Design

O casă gri, cu o volumetrie atent compusă, ne demonstrează că o locuință individuală se poate deschide ca o îmbrățișare spre exterior.

Amenajare interioară clinică, Igloo Architecture

Amenajare interioară clinică, Igloo Architecture

Amenajările  interioare optează – fiecare în discurs propriu – pentru o adecvare ambientală la temă, spații configurate cu extrem de multă personalitate și, evident, bun-gust.

Noul număr poate fi găsit în librăriile din țară sau poate fi comandat direct din shop-ul online igloo aici: https://www.igloo.ro/produs/igloo-habitat-arhitectura-178-iun-iul-2017/ 

Abonamente: https://www.igloo.ro/shop/abonamente/

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0