fbpx

igloo & B:MAD relansează (și prelungesc) concursul de fotografie „IheartDeco”

 * Ca urmare a interesului deosebit arătat de cititori și a numărului mare de înscrieri, atât din București, cât și din alte orașe (Cluj, Craiova, Ploiești, Câmpina), am hotărât să prelungim concursul până în data de 5 mai. Condițiile rămâne neschimbate. *
__________

Cu ocazia lunii internaţionale Art Deco ICADS şi în anticiparea World Art Deco Day – 28 Aprilie 2021, în perioada 14-28 aprilie igloo media şi Bucharest: Modernism Art Deco relansează invitaţia la concursul #IheartDeco, desfășurat pe Instagram.

Zilnic, la pas, orașul îți poate scoate în cale o poveste Art Deco – e de ajuns să ridici privirea, în special în zona bulevardelor centrale, ca să recunoști în jur clădiri emblematice sau altele mai puțin știute, care afișează elemente ale limbajului deco-modernist: bovindouri, ferestre-hublou, feronerii geometrice elegante, palmieri, raze de soare și alte detalii deco surprinzătoare.

Te invităm să împărtășești cu noi acest joie de voir & vivre: vom premia 3 fotografii cu o clădire (edificiu public / imobil rezidențial) în stil Art Deco din București sau din oricare alt oraș din România, realizate și publicate în perioada concursului (14 aprilie – 28 aprilie).

→ Ce poți câștiga?

Locul 1: albumul de colecție București – Oraş Art Deco / Bucharest – Art Deco City

Locurile 2 și 3: ghidul vizual Detalii Art Deco – Bucureşti / Art Deco Details – Bucharest. A Visual Guide

→ Ce trebuie să faci pentru a te înscrie în concurs?

  1. Să ai un profil de Instagram public
  2. Să urci fotografia în feedul personal și în Story (opțional) și să afișezi locația (stradă, cartier sau orașul, dacă Instagram nu afișează o localizare mai restrânsă)
  3. Să folosești hashtagul #IheartDeco și să dai tag pe imagine și în Story (opțional) la: @igloo.media, @artdecobucharest & @artdecoromania
  4. Bonus: Ne-am bucura să ne dai și follow, dacă-ți plac paginile & proiectele noastre 🙂

Ne vedem pe Instagram! Mult succes și plimbări frumoase prin oraș! ♥

Urmărește-ne pe:
www.instagram.com/igloo.media
www.instagram.com/artdecobucharest
www.instagram.com/artdecoromania

KV_iheartdeco_2021_premii

____________

Jurizarea fotografiilor va fi făcută de echipa B:MAD și de redacția igloo. Câștigătorii vor fi anunțați la începutul lunii mai, pe platformele sociale B:MAD & igloo. Cele mai frumoase poze vor fi publicate și pe paginile noastre.

Regulamentul complet al concursului este disponibil AICI.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0