fbpx

Igloo media prezintă un nou album igloobest: Conace şi pensiuni din Romania

Igloo media prezintă un nou album din colecţia igloobest, un ghid al celor mai frumoase şi interesante locuri de popas din ţară. Într-un format nou, care să ilustreze prin grafică şi forma fizică calitatea conţinutului, noul album prezintă 19 pensiuni şi conace din România, locuri deosebite ce se remarcă prin arhitectura de excepţie şi tipul de locuire pe care o propun.

Fie ca este vorba de recuperări ale unor construcţii vechi, conace restaurate şi transformate sau de proiecte în totalitate noi, pensiuni cu expresie explicit contemporană, exemplele prezentate sunt unite de preocuparea pentru confort şi într-un sens vizual, estetic, nu doar fizic.

Alături de albumul anterior Hoteluri din România, noul volum conturează o hartă a celor mai interesante şi frumoase locuri de cazare de la noi, constituind un reper atât pentru arhitecţi şi specialişti, cât şi pentru turiştii interesaţi de design sau patrimoniu.

Albumul conţine recomandări de pe întreg teritoriul ţării şi este disponibil în librăriile din ţară şi pe www.igloo.ro.

Din sumar: Conacul Apafi, Case în Copşa Mare, Castelul Haller, Valea Verde, Viscri 125, Case în Micloşoara, Case în Valea Zălanului, Case de vacanţă în Zăbala, Case trediţionale în Breb, Conacul Polizu, Deltarium Aegis, 5 Chirpici, Enisala Safari Village, Conacul dintre vii, Hanul Balaban, Villa Poem Boem, Atra Doftana, Conacul lui Maldăr, Pensiunea Larix.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0