fbpx

Igloo prezintă arhitecților români pardoselile BerryAlloc

BerryAlloc Experience Tour la Palatul Mogoșoaia, FOTO: Sebastian Moise

BerryAlloc, celebra companie belgiană de pardoseli a sosit pentru prima data în România. Evenimentul din 2 iunie, de la Palatul Mogoșoaia, a adus în fața arhitecților români experiența testării unei game variate de produse, de la pardoseli laminate, parchet triplustratificat, la LVT și HPF (high pressure floors) – produse unice pe piața de pardoseli și placări pereți) într-o manieră extrem de neobișnuită: experiența camionului-vedetă!

 

Având la activ peste 14.000 de kilometri parcuși în întreaga Europă, BerryAlloc Experience Tour a prezentat recent în România cele mai inovative și inspirate soluții în materie de produs:

  • parchetul laminat 100% impermeabil,
  • cele mai rezistente și durabile pardoseli HPF,
  • sistemul de instalare rapid DreamClick®
  • cea mai recentă colecție de parchet cu tehnologie Ultimtec® fără solvenți.

Aspectul autentic, natural, straturile protectoare, rezistente la umiditate și pete (ceea ce face curățarea simplă), stabilitatea, dar și proprietățile de amortizare acustică sunt doar câteva dintre caracteristice ce disting pardoselile BerryAlloc, indiferent de tipul acestora.

 

În cadrul evenimentului nu au lipsit activitățile și atelierele site-specific, special create de echipa BerryAlloc pentru întâlnirea de la Palatul Mogoșoaia prin care arhitecți și designeri au putut testa calitatea și rezistența produselor în cea mai originală, creativă și imersivă manieră , și nici atmosfera boemă de la Palat, însoțită de un catering fin și un cocktail în miez de zi.

„We create, you celebrate: pardoselile Berry Alloc depășesc barierele și îți permit să te bucuri de un design de calitate, dar și de durabilitatea lor”, a declarat Andrei Pavel, director de vânzări BerryAlloc în România.

Andrei Pavel, Sales Manager BerryAlloc România, FOTO: Sebastian Moise

Cu o experiență de peste 17 ani în calitate de Manager CEE la Balta Group, Yavor Omarov este actualmente Regional Manager BerryAlloc pe piața din Europa Centrală și de Est. Un manager dedicat echipei sale, ce crede mult în piața din România, considerând-o oportună și proximă Poloniei din toate punctele de vedere.

Yavor Omarov Manager CEE BerryAlloc, FOTO: Sebastian Moise

BerryAlloc este o companie internațională ce își propune să acorde prioritate inovației, calității, viabilității și diversității în materie de pardoseli. Dacă doriți să aflați mai multe despre varietatea de produse a companiei, vă invităm pe site-ul www.berryalloc.com.

BerryAlloc Experience Tour la București, FOTO: Sebastian Moise
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0