fbpx

igloo și Ideal Standard prezintă: Femei în arhitectură – voci emergente

În martie 2021 am desfășurat împreună cu Ideal Standard România campania Luna Arhitectelor, aducând mai aproape de comunitatea digitală igloo figurile femeilor arhitect care dau contur și sens spațiului din jurul nostru. Anul acesta povestea capătă un nou chip.

O poveste care de fapt a curs în tot acest timp. Acum câteva luni am inaugurat în revistă rubrica Femei în arhitectură, o încercare de a construi o narațiune pe mai multe voci a căutărilor, străduințelor și reușitelor lor într-un domeniu creativ și aspru deopotrivă.

 

Iar primăvara asta ducem povestea mai departe și dedicăm din nou teritoriul platformelor noastre digitale descoperirii și recunoașterii prezențelor feminine din arhitectură și design, concentrându-ne atenția mai ales asupra creatoarelor emergente, poate mai puțin cunoscute publicului larg, dar ale căror căutări și viziuni, deseori la intersecția mai multor discipline și limbaje, ne inspiră și merită încurajate.

 

Astfel că în martie și aprilie, pe pagina noastră de Instagram dezvăluim în fiecare zi (din 14 martie) câte o prezență feminină inedită, prin imagini, cuvinte-cheie și încercări de a răspunde la întrebări precum: ce înseamnă pentru tine să fii femeie într-un domeniu ca arhitectura/designul; despre avantajele și dezavantajele ipostazei de creator emergent; despre obstacole și bucurii; planuri și dorințe pentru viitor; un sfat, un gând pentru arhitectele și designerii la început de drum; alte figuri feminine care ne inspiră și ne modelează; încercări, experimente, noi traiectorii profesionale.

 

Campania vine însoțită de cadouri pentru arhitectele invitate și cititoarele care ne urmăresc pe Instagram. Celor oferite de igloo & Ideal Standard li se adaugă și mici obiecte create din hârtie manuală/reciclate la Moara de Hârtie din Comana: Cărțișoare (mărțișoare poetice) și carnete de însemnări.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0