fbpx

igloo și Ideal Standard România prezintă: Luna Arhitectelor

În luna martie igloo împreună cu Ideal Standard România celebrează arhitectura la feminin prin campania online Luna Arhitectelor, ce se desfășoară pe pagina de Instagram igloo media.

Fiecare zi din timpul săptămânii dezvăluie profilul unei arhitecte de la noi, pornind de la întrebările: Ce înseamnă pentru tine arhitectura? Ce înseamnă să fii femeie într-un domeniu precum arhitectura? Ce arhitectă (sau artistă/designer etc.) te inspiră și crezi că merită să fie cunoscută mai bine publicului? Răspunsurile sunt însoțite de un portret inedit al arhitectelor (într-un cadru intim, pe șantier sau desenând) și de câteva imagini din proiecte proprii de arhitectură sau design interior.

Departe de a epuiza tema, încercăm să dăm un contur subiectiv și mai degrabă spontan a ceea ce ar putea să însemne arhitectură feminină – ce particularități are, cum se disting, într-un domeniu predominant masculin, sensibilitatea și privirea unei arhitecte, cum înțelege și proiectează spațiul o arhitectă. Nu în ultimul rând, e o invitație de a fi mai prezenți și mai atenți la arhitectura construită de femeile, uneori nevăzute, de lângă noi.

Vă așteptăm așadar pe Instagram, unde celor care ne urmăresc campania și intră în joaca noastră le dăruim zilnic câte un mărțișor sub forma unui giftbox, împachetat de igloo & oferit de Ideal Standard, conținând cel mai recent album igloobest Locuințe colective. Selecție 2021, alături de un vin Corcova și ciocolată artizanală Răzvan de la Prăvălia Idicel.

Top View Box Mockup #2 by Anthony Boyd Graphics

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0