fbpx

IglooBest „Interioare din Romania”

INTERIOARE din Romania, cea de-a doua publicatie din colectia Igloo Best, a fost lansata joi, 1 noiembrie, in cafeneaua Market 8, in prezenta mai multor arhitecti ale caror proiecte sunt prezentate pe larg în album.

INTERIOARE din Romania continua seria Igloo Best initiata de editura in mai 2007 cu albumul CASE din Romania, aducand in atentia publicului 18 proiecte de amenajare de interior selectate in functie de caracterul inovator sau solutiile spatiale neobisnuite propuse.

Dintre arhitectii ale caror proiecte au fost selectate pentru album, au participat Adrian Spirescu, Adrian Cancer (Square One), Matei Georgescu (Organul de Arhitectura), Ina Cocioba si Irina Ionescu (City Project) si Adrian Ciocazanu (Igloo Design) care au raspuns intrebarilor publicului. Acestia au vorbit despre relatia dintre arhitecti si beneficiari, durata unui proiect de amenajare, dificultatile intampinate si cererea de proiecte de design interior in crestere pe piata din Romania. Au apreciat ca noul album igloomedia nu este doar un instrument pentru profesionisti, ci si un instrument de orientare si educare a publicului larg, aflat în cautare de optiuni pentru amenajarea propriilor locuinte.

Coordonatoarea acestui proiect editorial, Viorica Buica, a subliniat ca albumul nu se doreste a fi o culegere de retete, ci o unealta de indrumare, care sa exemplifice prin proiecte reusite ca exista în Romania design interior de calitate. Pentru aceasta, albumul face apel mai mult la fotografie, prezentand de asemenea planuri, schite şi desene. INTERIOARE din Romania este publicat în formula bilingva (romana-engleza), remarcandu-se prin coerenta compozitiei grafice şi calitatea fotografiilor, ce scot in evidenta particularitatile fiecarei amenajari.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0