fbpx

igloomedia prezintă: Hoteluri din România

Cel mai recent volum din seria igloobest, Hoteluri din România, a ajuns deja în librării. După case, interioare şi birouri, igloomedia a ales să abordeze tema arhitecturii hoteliere, în deplină conştiinţă a faptului că, în zilele noastre, călătorii caută, din ce în ce mai mult, ineditul.

Or, la prima vedere, turismul local pare „îngropat” în pensiuni încropite din interes economic imediat, fie decorate excesiv, fie minimalist-mizere, şi hoteluri vopsite în culori stridente. De-a lungul ultimilor ani, igloomedia a descoperit, însă, şi o serie de proiecte de calitate, multe dintre ele la nivelul arhitecturii turistice internaţionale. Şi, cum miza seriei igloobest, a fost, încă de la prima apariţie, de a arăta faţa „bună” a arhitecturii locale, ele au fost adunate în acest album, care se adresează atât călătorilor cu stil, ce îşi doresc experienţe personalizate, cât şi celor pasionaţi de design, interesaţi să descopere proiecte recente, valoroase.

Este vorba, mai exact, de 13 hoteluri din oraşe importante ale ţării, a căror amenajare poartă semnătura unor arhitecţi sau designeri de succes. Selecţia poate părea, la prima vedere, eterogenă, dar ceea ce uneşte toate aceste proiecte este tocmai preocuparea pentru confort şi într-un sens vizual, estetic, nu doar fizic. Sunt hoteluri unde arhitecţii şi proprietarii/investitorii şi-au propus să creeze o anumită atmosferă, şi-au dorit să poată spune o poveste (chiar şi la scară mai mică) pe care călătorul să o transmită mai departe.

Albumul îl puteţi comanda pe www.igloo.ro

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0